HomeΚΟΣΜΟΣΚαρολίνα: Άγρια δολοφονία – Πήγε να του κάνει έξωση και τον σκότωσε

Καρολίνα: Άγρια δολοφονία – Πήγε να του κάνει έξωση και τον σκότωσε

Ήταν φίλοι 20 χρόνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας 64χρονος άνδρας θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα κάγκελα επειδή σκότωσε έναν 82χρονο οικογενειακό φίλο επειδή το θύμα προσπάθησε να του κάνει έξωση.

Ο εισαγγελέας της Νότιας Καρολίνας ανακοίνωσε στις 21 Μαρτίου ότι οι ένορκοι καταδίκασαν τον Nathan Zeigler για τη δολοφονία του φίλου του C.J. Young.

Ο δικαστής καταδίκασε τον Zeigler σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αναστολής, σύμφωνα με πληροφορίες από το true crime daily.

Τι συνέβη

Στις 7 Ιανουαρίου του 2022, ο Young φέρεται να κάλεσε το 100 «εκλιπαρώντας τους να στείλουν βοήθεια στο σπίτι του». Ενώ βρισκόταν στη γραμμή, ο Zeigler πυροβόλησε και σκότωσε τον Young. Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, ο Zeigler φέρεται να ακούστηκε στην κλήση να φωνάζει: «Σας είπα ότι δεν παίζω μαζί σας».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην κατοικία στην οδό Τζόνσον, βρήκαν τον 82χρονο νεκρό στην κουζίνα με τραύμα από πυροβολισμό στο λαιμό. Οι αστυνομικές αρχές φέρεται να βρήκαν τον Zeigler στην πίσω αυλή, καθώς και ένα πιστόλι που είχε πεταχτεί σε μια ψησταριά.

Ήταν φίλοι 20 χρόνια

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, ο Young και ο Zeigler ήταν οικογενειακοί φίλοι για πάνω από 20 χρόνια και ο Zeigler «ήταν σαν γιος για το θύμα». Ο 82χρονος φέρεται να επέτρεψε στον δράστη να ζει δωρεάν στο σπίτι του για σχεδόν δύο δεκαετίες, ενώ εκείνος βρισκόταν στη Νέα Υόρκη.

Το γραφείο του εισαγγελέα δήλωσε ότι ο 82χρονος συνταξιοδοτήθηκε και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στη Νότια Καρολίνα. Αυτός και ο Zeigler φέρεται να άρχισαν να «έχουν προβλήματα» και οι αστυνομικές αρχές είχαν ανταποκριθεί στην κατοικία πολλές φορές.

Τον Δεκέμβριο του 2021, ο Young έδωσε στον Zeigler ειδοποίηση έξωσης, αλλά ο Zeigler αρνήθηκε να φύγει.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Zeigler ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε τον Young σε αυτοάμυνα. Ωστόσο, η επικεφαλής βοηθός εισαγγελέα Shannon Elliott δήλωσε στους ενόρκους ότι «δεν επρόκειτο για αυτοάμυνα, αλλά για μια παράλογη δολοφονία»»

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση