HomeHL-9Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω εργασιών αποκατάστασης στην οδό Αγίου Ιωάννη Χωστού

Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω εργασιών αποκατάστασης στην οδό Αγίου Ιωάννη Χωστού

Την Κυριακή 31/03 και τη Δευτέρα 01/04

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ανακοινώνεται η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος στην οδό Αγίου Ιωάννη Χωστού στο Ηράκλειο. Οι εργασίες θα διεξαχθούν από την συμβολή της οδού με την οδό Λυκείου έως τη συμβολή της με την οδό Μπακογιάννη (Εθνική Οδός 27 Ηράκλειο – Μαλάδες).

Η εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσει από την Κυριακή 31η Μαρτίου 2024 στις 06:00 π.μ. έως τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2024 στις 06:00 π.μ.. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα καταργηθεί η λειτουργία του υφιστάμενου κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση των οδών Αγ. Ιωάννη Χωστού, Παπαγιάννη Σκουλά, Λυκείου και Χριστομιχάλη Ξυλούρη.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν:

Απόξεση ασφαλτικού οδοστρώματος και διάστρωση στρώσης ασφαλτικής ισοπεδωτικής σε τμήμα μήκους περίπου 100 μέτρων, από την οδό Λυκείου έως 60 μέτρα πριν τη γέφυρα Β.Ο.Α.Κ. Φοινικιάς.

Απόξεση ασφαλτικού οδοστρώματος και διάστρωση στρώσης ασφαλτικής ισοπεδωτικής σε τμήμα μήκους περίπου 100 μέτρων, από 60 μέτρα μετά τη γέφυρα Β.Ο.Α.Κ. Φοινικιάς έως τη συμβολή με την οδό Μπακογιάννη.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των υφιστάμενων οδών, με προσοχή στις πληροφοριακές πινακίδες και την εργοταξιακή σήμανση. Οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των τροχονόμων και των σημαιοφόρων που θα ρυθμίζουν την κίνηση στα ανωτέρω σημεία. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, ο κυκλικός κόμβος θα επανατοποθετηθεί και η κυκλοφορία θα επανέλθει στην κανονικότητα.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση