HomeHL-LifestyleΠαπακαλιάτης: Έτσι σχεδιάζει να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του Maestro

Παπακαλιάτης: Έτσι σχεδιάζει να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του Maestro

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση, με αφορμή την πρεμιέρα του β΄ κύκλου της σειράς Maestro, έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο δημιουργός του Maestro, μετά την ανακοίνωση της πρεμιέρας, απευθυνόμενος στη Μαρία Καβογιάννη, την κάλεσε να μην κανονίσει κάτι για τις 16 Μαΐου, καθώς θα παρακολουθήσουν όλοι μαζί στους Παξούς την πρεμιέρα της σειράς.

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

«Υπενθύμιση στη Μαρία. Μαρία μου;; Ήθελα απλά να σου πω το εξής: Μην κλείσεις κάτι για τις 16 Μαΐου. Είναι η πρεμιέρα μας. Και επειδή θα είμαστε όλοι μαζί Παξούς (για τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων), θα την δούμε από εκεί. Θα είναι στο νησί και η Χάρις, ο Φανης, η Κλέλια, ο Γιώργος, η Μαρίσσα, ο Ορέστης, ο Αντίνοος, η Στεφανία, ο Κώστας και η Τονια».

«Λογικά θα την δούμε την πρεμιέρα σε κάποια πλατεία όλοι μαζί με το συνεργείο και το νησί. (Αν δεν μας διώξουν οι άνθρωποι γιατί θα έχουν και τις δουλείες τους και εμείς δώσ’ του κάθε λίγο και πάμε και κάνουμε γύρισμα) Μαρία ανυπομονώ να αρχίσουμε πάλι γυρίσματα και πάλι πρεμιέρα. Στην Ελλάδα από το Mega και σε όλον τον κόσμο από το Netflix!!!… Σε αφήνω τώρα γιατί γράφω το τελευταίο μας επεισόδιο!! Πολλά φιλιά. Τα λέμε σύντομα».

Καβογιάννη σε Παπακαλιάτη: «Χριστοφοράκο μου, έχω κλείσει να πάω ένα ταξίδι στο πιο όμορφο μέρος της γης»

Η Μαρία Καβογιάννη δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση και έγραψε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Χριστοφοράκο μου, δε ξέρω αν στο είπα, αλλά στις 16 Μαΐου έχω κλείσει να πάω ένα ταξίδι στο πιο όμορφο μέρος της γης, με τους πιο όμορφους ανθρώπους που έχω συναντήσει και που δε θέλω να τελειώσει ποτέ… Ανυπομονώ να ξεκινήσει πάλι αυτό το όνειρο που μοιράζεσαι μαζί μας τόσο απλόχερα…. Σ’ αγαπώ».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση