HomeHL-CultureΟ Bradley Cooper στο «Maestro» είναι συγκλονιστικός – Δείτε το 2o trailer της ταινίας

Ο Bradley Cooper στο «Maestro» είναι συγκλονιστικός – Δείτε το 2o trailer της ταινίας

Tο «Maestro» έκανε πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δόθηκε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για τη δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του Μπράντλεϊ Κούπερ, στην οποία υποδύεται παράλληλα τον διάσημο μαέστρο, συνθέτη και μουσικό Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Μέσα από υπέροχες μουσικές συνθέσεις σε ασπρόμαυρο και έγχρωμο φόντο το τρέιλερ ξετυλίγει μία ιστορία αγάπης μεταξύ του συνθέτη και της Φελίσια Μοντεαλέγκρε, την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν. Ένα ερωτικό γράμμα για τη ζωή και την τέχνη, η ταινία «Maestro» στον πυρήνα της, είναι μια συναισθηματικά επική απεικόνιση της οικογένειας και της αγάπης.

Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ματ Μπόμερ, Μάγια Θέρμαν-Χωκ, Σάρα Σίλβερμαν, Σκοτ Έλις, Τζος Χάμιλτον, Σαμ Νίβολα και Μύριαμ Σορ. Σημειώνεται ότι στην πολυαναμενόμενη ταινία ο Κούπερ συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Τζος Σίνγκερ, ενώ έχει αναλάβει μέρος της παραγωγής μαζί με τους Μάρτιν Σκορσέζε, Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τοντ Φίλιπς.

Tο «Maestro» έκανε πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και έλαβε ένα ενθουσιώδες χειροκρότημα επτά λεπτών από τους θεατές και διθυραμβικές κριτικές.

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου, ενώ από τις 20 Δεκεμβρίου αναμένεται η προβολή της σε πλατφόρμα ροής.
skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση