HomeHL-TOPΒασίλης Μπισπίκης – Δέσποινα Βανδή: Μαζί στην Κρήτη και στα γυρίσματα του «Σασμού»

Βασίλης Μπισπίκης – Δέσποινα Βανδή: Μαζί στην Κρήτη και στα γυρίσματα του «Σασμού»

Διασκέδασαν με κρητική μουσική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλευρό του συντρόφου της Βασίλη Μπισμπίκη, από το βράδυ της Κυριακής βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή που έκλεψε λίγες μέρες ανάπαυλας και ήρθε στην Κρήτη.
bandi

Υπενθυμίζεται ότι στο Ρέθυμνο από την Κυριακή βρίσκονται σε εξέλιξη τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ALPHA «Σασμός» στο φυσικό τους περιβάλλον.

Μάλιστα το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε τελετή υποδοχής και τιμητική βράβευση των ηθοποιών και των συντελεστών του «Σασμού» στο Δημαρχείο Ρεθύμνης από τον Δήμαρχο, Γεώργιο Μαρινάκη, παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού, Πέπης Μπιρλιράκη.

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης καθυστέρησε να πάει, καθώς βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί την αγαπημένη του Δέσποινα.

Το ζευγάρι βρέθηκε όμως στο δείπνο και στο κρητικό γλέντι που παρέθεσε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης σε εστιατόριο στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.

ooooooooooooooooooooooooooooooooo

Τα γυρίσματα άρχισαν στο χωριό Μαργαρίτες ενώ την Τρίτη έγιναν στην πόλη του Ρεθύμνου και συμμετέχουν οι ηθοποίοι:

Βασίλης Μπισμπίκης (Αντρέας), Πηνελόπη Τσιλίκα (Εύα), Γιώργος Γεροντιδάκης (Γιώργος), Νίκος Τσολερίδης (Τηλέμαχος), Στρατής Χατζησταματίου (Μανόλης), Δανάη Παππά (Θοδώρα), Σάντυ Χατζηϊωάννου (Τζένη), Μηνάς Γεωργάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση