HomeHL-9Διορίζονται νέοι αναισθησιολόγοι στο Βενιζέλειο

Διορίζονται νέοι αναισθησιολόγοι στο Βενιζέλειο

Mετά τις δύο πρόσφατες παραιτήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέμα ημερών, σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου του Βενιζέλειου νοσοκομείου, είναι να δοθεί λύση στις «παρενέργειες» που προκαλεί στην λειτουργία του αναισθησιολογικού τομέα και κατ’ επέκταση και στην υλοποίηση των τακτικών χειρουργείων, η πρόσφατη απόφαση δύο αναισθησιολόγων να υποβάλλουν παραίτηση, επικαλούμενες τις πιεστικές εργασιακές συνθήκες που δημιουργεί η έλλειψη ιατρικού προσωπικού της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, άμεσα αναμένεται η δημοσίευση του ΦΕΚ για τον διορισμό δύο αναισθησιολόγων στο Βενιζέλειο, ενώ στις προθέσεις του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι να ακολουθήσει σύντομα νέα προκήρυξη για τον διορισμό και άλλων γιατρών της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Μέχρι τότε, με τη συνδρομή και των ιδιωτών αναισθησιολόγων που δέχθηκαν να ανανεώσουν τις συμβάσεις τους, ο κ. Χαλκιαδάκης εκτίμησε ότι θα είναι εφικτό να λειτουργούν καθημερινά 3 – 4 χειρουργικά τραπέζια για την διενέργεια τακτικών χειρουργείων.

ertnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση