HomeHL-9Διαμαρτυρία των εργαζομένων στο Βενιζέλειο: Αντίσταση στην συγχώνευση και διαμάχη με την κοινή διοίκηση

Διαμαρτυρία των εργαζομένων στο Βενιζέλειο: Αντίσταση στην συγχώνευση και διαμάχη με την κοινή διοίκηση

Σχεδιάζονται δράσεις από μέρους των εργαζομένων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Βενιζελείου σηκώνουν το λάβαρο της αντίστασης και δηλώνουν αποφασισμένοι να αντιταχθούν στην προοπτική της συγχώνευσης με το Νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, καθώς εκτιμούν πως αυτή η ενέργεια θα οδηγήσει σε ακόμα περισσότερα προβλήματα και αναστάτωση.

Η ανακοίνωση της υπουργικής απόφασης για την ανάληψη της διοίκησης του Βενιζελείου και του ΠΑΓΝΗ από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των εργαζομένων, οι οποίοι θεωρούν αυτήν την επιλογή ως άδικη και ανεδαφική.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων του Βενιζελείου, Μανόλης Μενεγάκης, εξέφρασε την αγανάκτησή του για την έλλειψη ενημέρωσης και διαβεβαίωσε πως η απόφαση αυτή έπεσε σαν κεραυνός στους εργαζόμενους, προκαλώντας αναστάτωση και αγανάκτηση.

Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν πως η συγχώνευση των δύο νοσοκομείων θα επιφέρει ακόμα περισσότερα προβλήματα και δυσκολίες, ενώ εκφράζουν την αντίθεσή τους στην ολιγωρία και την έλλειψη διαβούλευσης με τους εργαζόμενους.

Ο πρόεδρος της Ένωσης αναφέρει πως οι εργαζόμενοι δεν θα μείνουν σιωπηλοί απέναντι σε αυτήν την αδικία και υπόσχεται κινητοποιήσεις σε περίπτωση που η συγχώνευση προχωρήσει, καθώς θεωρούν πως αυτή η ενέργεια θα έχει αναπόδραστες συνέπειες για το νοσοκομείο και τους εργαζόμενους.

Οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδη, για την πιθανή συνένωση των δύο νοσοκομείων δεν καταφέρνουν να καταπραΰνουν τις ανησυχίες και τις εντάσεις, με τους εργαζόμενους να επιμένουν στην αντίστασή τους και να απαιτούν σεβασμό προς τα δικαιώματά τους.

Με το Βενιζέλειο να βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, με αλλεπάλληλες αλλαγές στη διοίκηση και την αβεβαιότητα να επικρατεί, οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν για τα δικαιώματά τους και την ακεραιότητα του νοσοκομείου.

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση