HomeΚΡΗΤΗΝέος Διοικητής στην 5η ΑΜ Ταξιαρχίας Χανίων: Ο Ταξίαρχος Νικόλαος Κωστάκης αναλαμβάνει τα ηνία

Νέος Διοικητής στην 5η ΑΜ Ταξιαρχίας Χανίων: Ο Ταξίαρχος Νικόλαος Κωστάκης αναλαμβάνει τα ηνία

Ποιοι παρέστησαν στην τελετή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας νέος διοικητής ανέλαβε την ηγεσία της 5ης Αερομεταφερόμενης (ΑΜ) Ταξιαρχίας στα Χανιά, αντικαθιστώντας τον προηγούμενο στη θέση του Μιχαήλ Πλουμή.

Ο Ταξίαρχος Νικόλαος Κωστάκης, κατάγομενος από το Γεράνι της Ρεθύμνης, ανέλαβε τα καθήκοντά του με μια τελετή παράδοσης-παραλαβής που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 20/03. Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών, η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, καθώς και ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης. Συνοδεύοντας την εκδήλωση, πολλοί συγχωριανοί του Κωστάκη από το Γεράνι έδωσαν το παρόν, εκφράζοντας τις ευχές τους για επιτυχία στο νέο του καθήκον.

Ο νέος Διοικητής, Νικόλαος Κωστάκης, τόνισε την τιμή που του γίνεται να υπηρετεί στον τόπο καταγωγής του και δήλωσε αφοσιωμένος στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Επίσης, ευχαρίστησε τον απερχόμενο διοικητή για την προηγούμενη προσφορά του.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης οι Μητροπολίτες Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος και Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομος, προσφέροντας την ευλογία τους στον νέο Διοικητή και εύχοντας του καλή επιτυχία στην νέα του αποστολή.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση