HomePost ItΣυνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου

Ποια ζητήματα τέθηκαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα, μια αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων πραγματοποίησε μια εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή του Ηρακλείου, Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Αμαριαννιτάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκφράστηκαν ευχές για καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Η συνάντηση περιλάμβανε μια εκτενή συζήτηση σχετικά με τις ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό και οχήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης. Επίσης, επισημάνθηκε η ανάγκη να εφαρμόζεται το Προεδρικό Διάταγμα 173/2013, το οποίο αφορά τις ημερήσιες αναπαύσεις, τον πραγματικό χρόνο εργασίας, εβδομαδιαίες υπηρεσίες κλπ.

Ο Ταξίαρχος εξέφρασε κατανόηση για τα αιτήματα και δήλωσε ότι θα ενημερωθούν όλοι οι διοικητές των τμημάτων για την τήρηση του Προεδρικού Διατάγματος προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του και η διατήρηση της υπηρεσιακής γαλήνης και ευημερίας.

Κύριο μέλημα και στόχος της Ένωσης Διοικητικού Προσωπικού είναι η συνέχιση της συνεργασίας σε θερμό κλίμα για την επίλυση των προβλημάτων του αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θα συνεχίσει τις επαφές με την ηγεσία του Σώματος προκειμένου να διαφυλάξει τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων του και να επιλύσει τα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση