HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠέθανε η Βαρβάρα Μερτύρη

Πέθανε η Βαρβάρα Μερτύρη

"Η Βαρβάρα Μερτύρη έπαιξε χαρακτηριστικούς ρόλους στο θέατρο, σε ταινίες και στο Ρετιρέ στην τηλεόραση..."

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ακόμη απώλεια μετράει με θλίψη ο καλλιτεχνικός χώρος καθώς η Βαρβάρα Μερτύρη έφυγε από την ζωή. Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από τα social media, το βράδυ της Παρασκευής, ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Παρασκευής, ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο εικόνες της αείμνηστης συναδέλφου του για να τις συνοδεύσει με το παρακάτω κείμενο. «Δυστυχώς και δεύτερη απώλεια από το καλλιτεχνικό μας χώρο σήμερα. Η αγαπημένη μας Βαρβαρούλα, η Βαρβάρα Μερτύρη, μία τόσο ιδιαίτερη ηθοποιός και κόρη της αξέχαστης Αθηνάς Μερτύρη από τους σπαρταριστούς ρόλους της στις ταινίες του Θανάση Βέγγου».

«Η Βαρβάρα έπαιξε χαρακτηριστικούς ρόλους στο θέατρο, σε ταινίες και στο Ρετιρέ στην τηλεόραση. Εκλεκτό μέλος του ΣΕΗ και ΤΑΣΕΗ, αφιερώθηκε τα τελευταία χρόνια σε οργάνωση παραστάσεων και ως υπεύθυνη θεάτρων. Δραστ;hρια, αγωνίστρια, σεμνή και ψυχή στην παρέα. Συνάμα και υπέροχη μαμά».

«Aξεχαστη για όλους μας… Συλλυπητήρια στην αγαπημένη μας κόρη της, την γλυκιά μας φίλη, Μαρίνα… Καλό ταξίδι Βαρβαρούλα» καταλήγει  ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στην ανάρτηση για την Βαρβάρα Μερτύρη.

newsit.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση