HomeΕΛΛΑΔΑΜηνιγγίτιδα: Τέταρτο κρούσμα στη δυτική Ελλάδα

Μηνιγγίτιδα: Τέταρτο κρούσμα στη δυτική Ελλάδα

 Σε σοβαρή κατάσταση η 42χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η γυναίκα εργάζεται σε συσκευαστήριο της περιοχής και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές για να ειδοποιήσουν τους 27 εργαζόμενους στην επιχείρηση

Μία 42χρονη γυναίκα παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ρίου, την ώρα που στις υγειονομικές Aρχές έχει χτυπήσει καμπανάκι συναγερμού για το νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας στη δυτική Ελλάδα. Το κρούσμα στην περιοχή Χάβαρι του Δήμου Ήλιδας έχει κινητοποιήσει τις Αρχές, καθώς είναι το τέταρτο σε σειρά στην δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και έσπευσε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Το ιατρικό προσωπικό προχώρησε σε εξετάσεις που όμως δεν έδειξαν σε πρώτη φάση τι είχε.

Χθες, 20/03, το πρωί της δόθηκε εξιτήριο, ωστόσο, επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με επιδείνωση της υγείας της, μιας και είχε υψηλό πυρετό και εμετούς. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, διακομίσθηκε στην Πάτρα.

Η γυναίκα εργάζεται σε συσκευαστήριο της περιοχής και αμέσως μόλις έγινε γνωστό πως υπήρξε κρούσμα του ιού, Αστυνομία και υγειονομικό προσωπικό έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να ειδοποιηθούν και οι 27 εργαζόμενοι στην επιχείρηση, αλλά και οι οικογένειές τους οι οποίοι καλούνται να να προμηθευτούν αντιβίωση που θα τους παρέχει χημειοπροφύλαξη.

tovima.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση