HomeΚΡΗΤΗ«Η Τέχνη της Επιλογής Προσωπικού. Διεξάγοντας αποτελεσματικές συνεντεύξεις»

«Η Τέχνη της Επιλογής Προσωπικού. Διεξάγοντας αποτελεσματικές συνεντεύξεις»

Σεμινάριο στις 26 Μαρτίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλα τα σύγχρονα εργαλεία για την επιλογή και πρόσληψη προσωπικού, τη διαχείριση της διαφορετικότητας των εργαζομένων και γενικότερα τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού μιας επιχείρησης, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες στο νέο σεμινάριο «Η Τέχνη της Επιλογής Προσωπικού – Διεξάγοντας αποτελεσματικές συνεντεύξεις» που διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων χωρίς οργανωμένη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, HR Managers, διευθυντές επιχειρήσεων, προϊστάμενους τμημάτων, αλλά και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα παρέχει στον εκπαιδευόμενο τη δυνατότητα ν’ αναπτύξει μια βαθύτερη κατανόηση του τομέα των ανθρώπινων πόρων, μέσα από πρακτικές συμβουλές που μπορούν άμεσα ν’ αξιοποιηθούν στον εργασιακό χώρο.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Δημιουργία – Ανάρτηση Αγγελιών
  • Προετοιμασία Συνέντευξης (Ερωτηματολόγιο, Φύλλο Αξιολόγησης)
  • Συμπεριφοριστικό Μοντέλο Συνέντευξης
  • Αξιολόγηση και Επιλογή Υποψηφίων
  • Συχνά λάθη πριν- κατά τη διάρκεια – μετά τη συνέντευξη
  • Γλώσσα σώματος

Διάρκεια σεμιναρίου: 16 διδακτικές ώρες.  Τρίτη 26/03,  Πέμπτη 28/03 και Παρασκευή 29/03/24, από 17.00μμ έως 21.15μμ. Την τελευταία ημέρα το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί στις 22.00.

Κόστος σεμιναρίου: 130 ευρώ

*Στη δια ζώσης εκπαίδευση παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, επιχειρήσεις, ΑΜΕΑ, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Εισηγήτρια: Σοφία Κορναράκη, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Accouning and Auditing, Certificate σε Coaching και Human Resources Management. Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, διαθέτει 12ετή εμπειρία στον ξενοδοχειακό χώρο, υπηρετώντας για 7 έτη σε οικονομικά τμήματα μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τα τελευταία 5 έτη στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Σήμερα είναι HR Manager στο ξενοδοχείο Candia Maris, μέλος του Metaxa Hospitality Group.

Πληροφορίες: Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου – Ικάρου & Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 302600, [email protected] από 08:30 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση