HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχία για το Σεμινάριο «Στιγμές Χαλάρωσης – Αυτοσυγκέντρωσης – Διαλογισμού» οργανωμένο από την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού

Επιτυχία για το Σεμινάριο «Στιγμές Χαλάρωσης – Αυτοσυγκέντρωσης – Διαλογισμού» οργανωμένο από την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού

Την Τετάρτη 27/3 το επόμενο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου το σεμινάριο με θέμα «Στιγμές Χαλάρωσης – Αυτοσυγκέντρωσης – Διαλογισμού», το οποίο οργάνωσε η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού στο πλαίσιο της δράσης «Προσφορά στο Συνάνθρωπο».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού και είχε ως ομιλήτρια τη Σύμβουλο Προσωπικής Ανάπτυξης, κας Μαριλένας Χαχλιούτη. Ο στόχος του σεμιναρίου ήταν να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να δημιουργήσουν νέες δυνατότητες για μία καλύτερη ζωή.

Η εκδήλωση κέρδισε το ενδιαφέρον πολλών πολιτών, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες και συμμετείχαν ενεργά στις δραστηριότητες που προτάθηκαν. Η κας Χαχλιούτη προσέγγισε θέματα σχετικά με την αυτοσυνειδησία, την αυτοανάλυση και την εσωτερική ευημερία, ενώ διάφορες τεχνικές αυτοσυγκέντρωσης και διαλογισμού παρουσιάστηκαν και ασκήθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας, η εκδήλωση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την επόμενη Τετάρτη 27/3/2024 από τις 19:00 έως 20:30. Οι συναντήσεις είναι αυτοτελείς και ξεχωριστές και έχουν ως στόχο να προσφέρουν ανιδιοτελώς χαρά στο συνάνθρωπο. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2810 287949.

Τέλος, η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και δηλώνει την προθυμία της να συνεχίσει να διοργανώνει παρόμοιες εκδηλώσεις για την ψυχοσωματική ευεξία.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση