HomeHL-CultureΟ Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον επικρατέστερος διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στον 007;

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον επικρατέστερος διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στον 007;

Τι αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Ο 33χρονος διάσημος πρωταγωνιστής δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, αλλά αν ευοδωθεί η συμφωνία θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον θρυλικό μυστικό πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

Ποιος θα πάρει τον ρόλο του 007;

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για το ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών. Ωστόσο ο ίδιος έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα προκειμένου να επικεντρωθεί στο αστυνομικό δράμα «Luther».

Σύμφωνα με τη Sun, ο πρωταγωνιστής των «Nocturnal Animals», «Nowhere Boy» και «Avengers: Age of Ultron», Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον φέρεται να έχει κατακτήσει τον πολυπόθητο ρόλο.

«Ο Μποντ είναι η δουλειά του Άαρον, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του» δήλωσε μια πηγή.

Το όνομα του πρωταγωνιστή βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες ανάμεσα σε κορυφαίους υποψήφιους όπως ο Τομ Χάρντι (Tom Hardy), ο Χένρι Κάβιλ (Henry Cavill) και ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου Σίλιαν Μέρφι (Cillian Murphy).

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο Numero την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση