HomeHL-CultureΊντρις Έλμπα για τον Τζέιμς Μποντ: «Λέω όχι εδώ και χρόνια σε αυτόν τον ρόλο»

Ίντρις Έλμπα για τον Τζέιμς Μποντ: «Λέω όχι εδώ και χρόνια σε αυτόν τον ρόλο»

Ο ηθοποιός δήλωσε πως ποτέ δεν ήταν το όνειρό του να υποδυθεί τον διάσημο πράκτορα 007

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ίντρις Έλμπα υποστηρίζει πως παρά τις φήμες που τον ήθελαν να είναι πολύ κοντά στο να υποδυθεί τον πράκτορα 007, ο ίδιος δεν ήθελε ποτέ να παίξει τον Τζέιμς Μποντ.

Ο 50χρονος ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Τζον Λούθερ στην ταινία «Luther: The Fallen Sun», φημολογείται εδώ και καιρό πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Κρεγκ.

Μιλώντας στους Radio Times, o Ίντρις Έλμπα αναφέρθηκε σε μια σκηνή της νέας του ταινίας, όπου ο χαρακτήρας του αρνείται ένα μαρτίνι, που του προσφέρεται. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού ο σκηνοθέτης σκέφτηκε πως η εν λόγω σκηνή θα μπορούσε να είναι ένα «μήνυμα» προς τους δημιουργούς του Τζέιμς Μποντ, καθώς το μαρτίνι αποτελεί το αγαπημένο ποτό του πράκτορα.

«Είπα στον Νιλ «είσαι σίγουρος ότι θες να το βάλεις αυτό;». Είναι λίγο αγενές, έτσι δεν είναι;», είπε ο ηθοποιός, ενώ επέμεινε πως ο ρόλος του δεν ήρθε στην προσπάθειά του να φανεί και να περάσει από οντισιόν για τον Μποντ.

«Οντισιόν για τον Μποντ; Ω Θεέ μου, όχι! Λέω όχι εδώ και χρόνια σε αυτόν τον ρόλο», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι ο Λούθερ δεν είναι καλύτερος του Μποντ, αλλά είναι εξίσου ελκυστικός, εξίσου σέξι κι υπέροχος οπτικά. Ο Μποντ είναι ένα ολόκληρο σύμαν, όπου η κατασκοπεία κυριαρχεί. Ο Λούθερ είναι από άλλο κόσμο, εκεί που απλά χτυπάς την πόρτα και λες «είσαι εκεί μέσα; Μπαίνω»».

Τέλος, εξήγησε πως ο ρόλος αυτός είναι πιο κοντά στα δικά του δεδομένα, από το να υποδυθεί τον διάσημο πράκτορα σε κάποια ταινία του franchise.

Protothema.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση