HomeΕΛΛΑΔΑΞάνθη: Σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς χορεύει η πόλη που υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες

Ξάνθη: Σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς χορεύει η πόλη που υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες

250.000 επισκέπτες στην πόλη της Θράκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την συμμετοχή χιλιάδων πολιτών από την Ξάνθη, τις γειτονικές πόλεις, την Τουρκία αλλά και την Βουλγαρία κορυφώνονται σήμερα οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην πόλη της Ξάνθης όπου αναμένονται 250.000 επισκέπτες.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ειρήνη Τσακίρη η παρέλαση των καρναβαλιστών αναμένεται να ξεκινήσει στη 1:30 το μεσημέρι και σε αυτή θα συμμετέχουν 33 Σύλλογοι με 8.000 καρναβαλιστές.

110_51

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης κ. Τεπελή όλα είναι έτοιμα για το ξέφρενο γλέντι με χιλιάδες καρναβαλιστές που θα ξεχυθούν στους τους δρόμους της πόλης, ενώ όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν θα μπορούν μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ αλλά και social media του Δήμου Ξάνθης να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

101_158

Ο Ερυθρός Σταυρός με διασώστες και νοσοκόμους αλλά και οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται επί ποδός, ώστε να διευκολύνουν και βοηθήσουν τους επισκέπτες, ενώ υπάρχουν τρεις ειδικοί χώροι στάθμευσης δυο στις εισόδους της πόλης της Ξάνθης και ένας στην Κομοτηνή από όπου υπάρχει δωρεάν μεταφορά.

Η καρναβαλικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 7 το βράδυ με το κάψιμο του Τζάρου, ενώ αύριο Καθαρά Δευτέρα έχουν προγραμματιστεί σειρά εκδηλώσεων για το ξεκίνημα της Σαρακοστής.

ertnews.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση