HomeHL-GreeceΑλεξανδρούπολη: Μάλλον προσπάθησε να βγάλει «σέλφι», λέει ο παππούς του 15χρονου που σκοτώθηκε στον φωταγωγό

Αλεξανδρούπολη: Μάλλον προσπάθησε να βγάλει «σέλφι», λέει ο παππούς του 15χρονου που σκοτώθηκε στον φωταγωγό

Το 15χρονο παιδί έπεσε στο κενό όταν έσπασε η γυάλινη οροφή του φωταγωγού στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πιθανόν να προσπάθησε να βγάλει «σέλφι» ο 15χρονος που σκοτώθηκε όταν έπεσε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας του σπιτιού του στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με τον παππού του παιδιού.

Ο παππούς μίλησε σε μέσα ενημέρωσης και ανέφερε πως ο 15χρονος βρισκόταν στην ταράτσα του κτιρίου με τον πατέρα του, όταν πάτησε στο τζάμι του φωταγωγού, πιθανόν θέλοντας να βγάλει φωτογραφία. Το τζάμι υποχώρησε, το παιδί βρέθηκε στο κενό και έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, ο 15χρονος ανέβηκε στην ταράτσα μαζί με τον πατέρα του για να κουβαλήσουν μερικά κιβώτια. «Είμαστε όλοι καταρρακωμένοι αυτή τη στιγμή. Οι ψυχές μας βρίσκονται στον πάτο. Βέβαια εγώ είμαι και ιερέας κακώς μιλάω έτσι, αλλά δυστυχώς τέτοιες στιγμές η θεολογική πλευρά πάει στην άκρη και βγαίνει από πάνω η ανθρώπινη πλευρά» δήλωσε ο παππούς του στο Star.

«Χθες το βράδυ είχε τα γενέθλια του. Μιλήσαμε, του ευχήθηκα, του είπα να ζήσεις Γιάννη μου χρόνια πολλά και στα αγγλικά του το είπα και στα ελληνικά. Γελούσε, «παππού μου θα έρθω να σε αγκαλιάσω, να σε φιλήσω για τα καλά λόγια που μου λες»» πρόσθεσε ο παππούς. «O πατέρας ήταν λίγο πιο μακριά, μέχρι να δει πού είναι ο Γιάννης, αυτός είχε πέσει. Πήγε πίσω πίσω μάλλον να βγάλει μία σέλφι, φωτογραφία και έγινε το μοιραίο» δήλωσε. Το παιδί μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον θάνατο του 15χρονου

Τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του 15χρονου εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την ανείπωτη θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη, που βρήκε φρικτό θάνατο προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία με την αγαπημένη του, ασπρόμαυρη φανέλα. Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή και η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα αγκαλιάσει την οικογένειά του. Καλό ταξίδι Γιάννη…».

lifo.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση