HomePost ItΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου: Διαμαρτυρία για την υγεία

ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου: Διαμαρτυρία για την υγεία

Την Τρίτη 19 Μαρτίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Υγεία, στέκονται εμπόδιο στην επίθεση που δέχεται ο δημόσιος χαρακτήρας της, μέσα από την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ και την εφαρμογή του μέτρου για τα επί πληρωμή απογευματινά χειρουργεία.

Την Τρίτη 19 Μαρτίου, εργαζόμενοι και φορείς, Εργατικό Κέντρο, Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ αλλά και τα κόμματα που αντιδρούν,   δίνουν στις 12.30 το μεσημέρι,  ραντεβού στην πύλη του ΠΑΓΝΗ, συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου, που πραγματοποιούν στάση εργασίας.

Ο αγώνας  για ισοτιμία των πολιτών όσον αφορά την πρόσβαση τους στις δημόσιες υπηρεσίες Υγείας, είναι διαρκής και χωρίς οπισθοχώρηση. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων που αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ και καλεί του πολίτες του Ηρακλείου να δώσουν το παρόν στην κινητοποίηση.

Το ΠΑΣΟΚ θα βρίσκεται εκεί μαζί με τους εργαζόμενους, τις συλλογικότητες και τους φορείς για να ενώσει τη φωνή του μαζί τους, ώστε να μην επιτρέψουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης να καταργήσει το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα  της Δημόσιας   Υγείας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες πως τα σχέδια τους θα μας βρουν απέναντι τους!

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση