HomeΚΡΗΤΗΤο Δ.Σ. ΟΕΕ/ΤΑΚ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Το Δ.Σ. ΟΕΕ/ΤΑΚ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Τι συζήτησαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη συναντήθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος και αντιπρόεδρος ΔΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος-Τμήμα Ανατολικής Κρήτης κκ. Ευάγγελος Γκλάκας και Γεώργιος Μαυράκης, καθώς και τα μέλη ΔΣ Γεώργιος Πηλιούρας και Δημήτριος Αγγελιδάκης.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε κρατικές αρμοδιότητες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης σε τομείς δραστηριοποίησης και ενδιαφέροντος του Οικονομικού επιμελητηρίου. Έγινε ειδικότερη αναφορά σε ευρωπαϊκά προγράμματα και άλλους θεματικούς τομείς με ενδεχόμενο συνεργασίας για την υλοποίηση παρεμβάσεων για την προώθηση και εξέλιξη έργων ανάπτυξης στην Κρήτη.

Η Γραμματέας τόνισε την υποστήριξη της Αποκεντρωμένης Κρατικής Διοίκησης προς τους «τεχνικούς συμβούλους» του κράτους και της δημόσιας διοίκησης και ειδικότερα του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ευχόμενη μία θητεία επιτυχημένη. Τέλος, υπογράμμισε τη στήριξή της σε κάθε μορφή συνεργασίας και την ανάγκη συνέργειας σε θέματα στρατηγικού χαρακτήρα για την τοπική οικονομία καθώς και την ισχυροποίηση του ρόλου των Υπηρεσιών και του Οικονομικού επιμελητηρίου για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων πολιτών, φορέων και οργανισμών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση