HomePost ItΕπί… τάπητος η συνεργασία Αποκεντρωμένης με το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη

Επί… τάπητος η συνεργασία Αποκεντρωμένης με το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τη διευθύντρια του Μουσείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Μαρία Κοζυράκη, επισκέφθηκαν ο  Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη», καθηγητής Μιχαήλ Ταρουδάκης, και η Διευθύντρια του Μουσείου κα Μαριλένα Μηλαθιανάκη.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση, παρουσιάστηκαν από τον κ. Ταρουδάκη θέματα συνεργασίας με φορείς και οργανισμούς για τη διοργάνωση εκδηλώσεων που υλοποιούνται στο πλαίσιο λειτουργίας του Ιδρύματος, καθώς και δράσεις και πρωτοβουλίες που προωθεί το Ίδρυμα για την εκπλήρωση των σκοπών του. Επιπλέον συζητήθηκαν ειδικά ζητήματα σχετικά με τη συνεργασία και τις αρμοδιότητες εποπτείας, που προβλέπονται και εκτελούνται από υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, σε νομικά πρόσωπα όπως είναι το Μουσείο Ν. Καζαντζάκη. Στη συζήτηση συμμετείχε η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωφελών της Α.Δ. Κρήτης, κα Μαρίνα Παπαδοπούλου.

Η Γραμματέας εξέφρασε στον Πρόεδρο και τη Διευθύντρια του Μουσείου τη δέσμευση της για αμέριστη υποστήριξη στις δράσεις του Ιδρύματος και στην αντιμετώπιση κρίσιμων θεμάτων λειτουργίας του, που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση