HomeΚΡΗΤΗΈκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγία Βαρβάρα την Καθαρά Δευτέρα

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγία Βαρβάρα την Καθαρά Δευτέρα

Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ανακοινώνονται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Ενότητα Αγίας Βαρβάρας Δήμου Γόρτυνας κατά τις ώρες 11:00 έως 18:00 την Καθαρή Δευτέρα 18.03.2024 ως εξής:

Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή της δ.ε. Αγίας Βαρβάρας Δήμου Γόρτυνας, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Αγίας Γαλήνης από το ύψος του κυκλικού κόμβου που συμβάλει η Π.Ε.Ο. με τη Ν.Ε.Ο., έως τη συμβολή της με επαρχιακή οδό Αγ. Βαρβάρας-Μεγάλης Βρύσης, κατά τις ώρες 11:00 έως 18:00, την Καθαρή Δευτέρα 18.03.2024.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στις ανωτέρω διασταυρώσεις και θα πραγματοποιείται μέσω των λοιπών παρακαμπτήριων τοπικών επαρχιακών οδών, επί των οποίων απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση