HomeHL-9Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγώνα δρόμου «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2024»

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγώνα δρόμου «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2024»

Σε ποια σημεία δεν πρέπει να παρκάρετε - Σε ποιους δρόμους απαγορεύεται η κυκλοφορία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Κυριακή 07.04.2024, από τις 07:30 έως τις 14:00, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου ανακοίνωσε ότι θα τεθούν σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2024».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε διάφορες οδούς της περιοχής. Ειδικότερα, οι δρόμοι που επηρεάζονται περιλαμβάνουν την Οδό Σπ. Μουστακλή, τη Λεωφόρο Παναγιωτάκη, τη Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, τη Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου και πολλούς άλλους.

Επιπλέον, κατά την ίδια περίοδο, απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων σε ορισμένες οδούς, συμπεριλαμβανομένων της Οδού Σπ. Μουστακλή, της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου και της Λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου.

Οι πολίτες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην περιοχή καλούνται να λάβουν υπόψη τους τις προαναφερόμενες ρυθμίσεις και να προγραμματίσουν εκ των προτέρων τη διαδρομή τους, προκειμένου να αποφευχθούν οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου ζητά τη συνεργασία των πολιτών και διαβεβαιώνει ότι οι έκτακτες ρυθμίσεις θα ισχύσουν για την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2024».

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση