HomeHL-GreeceΑπόπειρα ληστείας με μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι

Απόπειρα ληστείας με μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι

Πρωτοφανείς εικόνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι, όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν με κλεμμένη μπουλντόζα στην επιχείρηση προκειμένου να αποσπάσουν χρυσαφικά και άλλα κοσμήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα, όταν οι δράστες έφτασαν με την κλεμμένη μπουλντόζα έξω από το κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της πόλης. Αψηφώντας κάμερες ασφαλείας, αλλά και πιθανά βλέμματα -αφού το χωματουργικό όχημα κάνει θόρυβο και είναι μεγάλο σε μέγεθος-, οι επιτήδειοι, με σύντομες διαδικασίες απομάκρυναν ένα ΙΧ που ήταν σταθμευμένο έξω από το κοσμηματοπωλείο και εν συνεχεία κατεδάφισαν την πρόσοψη της επιχείρησης, προκαλώντας ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ.

kosmimatopoleio-apopeira-diarrixis-kapandriti1

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή μόλις άνοιξε το σύστημα ασφαλείας

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η κινηματογραφική απόπειρα διάρρηξης στο κοσμηματοπωλείο κατέληξε εν μέρει σε φιάσκο, αφού το σύστημα ασφαλείας της επιχείρησης απέτρεψε τους δράστες από το να αποσπάσουν μεγάλη λεία. Συγκεκριμένα, όταν κατεδάφισαν την πρόσοψη, το σύστημα με καπνογόνα που ήταν εγκατεστημένο για τέτοιες περιπτώσεις γέμισε το σημείο με πυκνό καπνό. Αυτό, απ’ ό,τι φάνηκε, λειτούργησε αποτρεπτικά για τους δράστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας παράλληλα την μπουλντόζα έξω από το κοσμηματοπωλείο.

Έτσι, δεν απέσπασαν ούτε το χρηματοκιβώτιο ούτε χρυσαφικά από το κοσμηματοπωλείο, παρά μόνο μερικά μερικά κοσμήματα, ενώ μερικά καταστράφηκαν από την εισβολή της μπουλντόζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το συγκεκριμένο κατάστημα έγινε στόχος για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια. Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ωρωπού λαμβάνουν καταθέσεις, ενώ ταυτόχρονα αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τους δράστες, οι οποίοι φαίνεται να αποχώρησαν από το σημείο με ΙΧ.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η ιδιοκτήτρια του καταστήματος

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος στο Καπανδρίτι, η οποία ωστόσο δεν θέλησε να προχωρήσει ακόμα σε κάποια δήλωση, καθώς παραμένει συγκλονισμένη από το περιστατικό. «Μπήκαν με μπουλντόζα απ’ ό,τι είδατε, δεν είμαι σε θέση να πω κάτι περισσότερο τώρα, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον», ανέφερε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου, η οποία είδε μέσα σε μια στιγμή την επιχείρησή της να καταστρέφεται.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση