HomePost ItΑντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου «Ο Άγιος Χριστόφορος» στον αντιπεριφερειάρχη

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου «Ο Άγιος Χριστόφορος» στον αντιπεριφερειάρχη

Τι συζήτησαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, αντιπροσωπεία του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ», αποτελούμενη από τους κ. Σταύρο Πολέντα, Πρόεδρο, κ. Χρύσα Χαριτάκη, Αντιπρόεδρο, κ. Ελένη Πολυράκη, Γραμματέα και κ. Ευτύχιο Κουκουτσάκη, Μέλος.

Κατά τη συνάντηση τα μέλη του Συλλόγου αναφέρθηκαν στον προγραμματισμό των δράσεων του Συλλόγου εντός του 2024 που αφορούν στην οδική ασφάλεια και επιθυμούν την συνεργασία και αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Χανίων για την πραγματοποίησή τους, τονίζοντας ιδιαίτερα την αναγκαιότητα συμμετοχής σε αυτές των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ειδική αναφορά έγινε στην επανάληψη και φέτος του Πανελλήνιου Διαγωνισμού για την καλύτερη αφίσα και βίντεο με θέμα την οδική ασφάλεια με τη συμμετοχή των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα μέλη του Δ.Σ. και δήλωσε τη σταθερή δέσμευσή του για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση