HomeΚΡΗΤΗΔημοτικό Συμβούλιο Δ. Ηρακλείου: Υποστηρίζει τους εργαζόμενους στην καθαριότητα αλλά … υπάρχουν οι πόροι;

Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Ηρακλείου: Υποστηρίζει τους εργαζόμενους στην καθαριότητα αλλά … υπάρχουν οι πόροι;

Ποιο είναι το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 04/03/2024 έβγαλε ένα ψήφισμα υπέρ των εργαζομένων στην καθαριότητα αλλά από την άλλη δεν υπάρχουν τα ανάλογα κονδύλια.

Με αφορμή αίτημα πρώην εργαζομένων με σύμβαση στο Δήμο Ηρακλείου που τέθηκε σε συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως στην συνεδρίαση της 4ης Μαρτίου 2024, το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου εξέδωσε κατά πλειοψηφία το ακόλουθο ψήφισμα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηρακλείου:

         Αναγνωρίζει την προσφορά των συμβασιούχων εργαζομένων καθώς και το γεγονός ότι υπάρχει πιεστική ανάγκη στελέχωσης στον Δήμο Ηρακλείου.

         Υποστηρίζει την εργασία στον Δήμο Ηρακλείου, η οποία πρέπει να συνοδεύεται από τους αντίστοιχους πόρους, κρατικούς και ευρωπαϊκούς.

         Παροτρύνει την Δημοτική Αρχή Ηρακλείου να συντάξει τάχιστα, όπως έχει δεσμευθεί, τον Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών, βάσει του οποίου θα προκύψουν οι οργανικές θέσεις, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν με μόνιμο προσωπικό.

         Προτρέπει την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας να διεκδικήσει με κάθε διαθέσιμο τρόπο την επαναπροκήρυξη χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, μέσω των οποίων θα καταστεί δυνατή η πρόσληψη συμβασιούχων εργαζομένων στους Δήμους της χώρας μας.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση