HomeHL-9Νέος πρόεδρος ΠΕΔ Κρήτης Γιώργος Μαρινάκης. Αναλαμβάνει τα καθήκοντα

Νέος πρόεδρος ΠΕΔ Κρήτης Γιώργος Μαρινάκης. Αναλαμβάνει τα καθήκοντα

Τι δήλωσε ο Γιώργης Μαρινάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη τιμή ανέλαβε ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης (ΠΕΔ), καθώς αναδείχθηκε με ομόφωνη ψήφο. Ο κ. Μαρινάτης, Δήμαρχος Ρεθύμνης, αναλαμβάνει το σημαντικό αυτό καθήκον με έμφαση στην υπηρεσία προς την Αυτοδιοίκηση και τους πολίτες του νησιού.

«Συναισθάνομαι την ευθύνη μου να είμαι πρόεδρος ενός σημαντικού θεσμικού οργάνου που υπηρετεί και διεκδικεί λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης και των Δήμων του νησιού μας», δήλωσε ο κ. Μαρινάκης κατά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Με έμφαση στην ιστορική, περιβαλλοντική και πολιτισμική κληρονομιά της Κρήτης, ο νέος Πρόεδρος εξέφρασε τη δέσμευσή του για συνεργασία με όλους τους ενδιαφερόμενους, με σχεδιασμό και αποφασιστικότητα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.

«Είμαι βέβαιος ότι η ποιότητα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και η διευρυμένη αντιπροσωπευτικότητα του οργάνου, καθώς απαρτίζεται από εκπροσώπους των 4 Νομών αλλά και Δήμων όλων των πληθυσμιακών κατηγοριών, επαρκούν ως ασφαλείς προϋποθέσεις και ως εγγυήσεις για τη δραστικότητα και αποτελεσματικότητα των απαιτούμενων παρεμβάσεων, εκ μέρους της ΠΕΔ, προς όφελος της Κρήτης μας και των ανθρώπων της», πρόσθεσε.

Ο νέος Πρόεδρος έλαβε θερμά συγχαρητήρια από τους συναδέλφους του και δεσμεύτηκε να εργαστεί ακούραστα για την πρόοδο και την ευημερία της περιοχής. Η ανάληψη των καθηκόντων του αποτελεί σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης στο νησί της Κρήτης.

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση