HomeHL-GreeceΆργος: Στη φυλακή ο 34χρονος που χτύπησε και έριξε χλωρίνη στην σύζυγό του

Άργος: Στη φυλακή ο 34χρονος που χτύπησε και έριξε χλωρίνη στην σύζυγό του

«Να μην τον ξαναδώ, μακριά από τα παιδιά μου», λέει η 32χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος που ξυλοκόπησε την 32χρονη σύζυγό του στο Άργος, την περασμένη Παρασκευή. Συγκεκριμένα, ο 34χρονος δράστης, πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι του εισαγγελέα, στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, ώστε να απολογηθεί για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Η δικογραφία περιλαμβάνει επικίνδυνες σωματικές βλάβες και τέλεση γενετήσιας πράξης χωρίς συναίνεση παθούσας, με άλλο τρόπο από βιασμό. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο συνήγορος υπεράσπισης του φερόμενου ως δράστη, ο ίδιος δεν αρνείται ότι χτύπησε την γυναίκα, αλλά υποστηρίζει ότι η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει απλές εκχυμώσεις άνω και κάτω άκρων.

Ένα από τα ζητήματα που ερευνά η αστυνομία είναι για ποιο λόγο ο 34χρονος δεν την πήγε την γυναίκα στο νοσοκομείο του Άργους, που είναι ακριβώς δύο τετράγωνα από το σπίτι τους, παρά προτίμησε να τη μεταφέρει αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Οι πληροφορίες της ΕΡΤ από το νοσοκομείο, αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν πολύ χτυπημένη όταν έφτασε.


Συγκλονίζει η 32χρονη

Η 32χρονη βρίσκεται σε ασφαλές συγγενικό περιβάλλον μαζί με τα ανήλικα παιδιά της, τριών και πέντε ετών. Συγκλονισμένη από το περιστατικό, μιλά στην κάμερα της ΕΡΤ: «… Βλέπω εφιάλτες, βλέπω τις εικόνες που με χτύπαγε, κλαίω, σκέφτομαι τα παιδιά μου. Μας άκουγαν και κλαίγανε…Είχαν προηγηθεί άλλα περιστατικά βίας, από το 2018… Να μην τον ξαναδώ, μακριά από τα παιδιά μου».

Στέλνοντας μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, η 32χρονη λέει: «Να μην φοβούνται, να μιλάνε. Να ζητάνε βοήθεια από παντού, όποιος και αν είναι. Και να και να μη τα κρύβουμε».

Η αδελφή του θύματος, βρίσκεται μαζί με την 32χρονη για να νιώθει ασφάλεια. Όπως είπε στην ΕΡΤ με την σειρά της, «… δεν είχε δει (η 32χρονη) τους δικούς της ανθρώπους εδώ και τρία χρόνια. Μόνο κρυφά επικοινωνούσε… Υπήρχε παρακολούθηση στα πάντα… ζήλια αφόρητη χωρίς λόγο… νόμιζε ότι έχει άλλη σχέση… Ήξερα για τα περιστατικά…. Η αδερφή μου έκανε πίσω για τα παιδιά και έδινε και συγχωροχάρτι.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση