HomeΕΛΛΑΔΑΣάλος στη Δυτική Θράκη: Ανάγνωση «επιτιμίου» κατά Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Σάλος στη Δυτική Θράκη: Ανάγνωση «επιτιμίου» κατά Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Ο ψευδο-μουφτής κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάγνωση «επιτιμίου» σε όλα τα τζαμιά της Δυτικής Θράκης, με εντολή του ψευδό-μουφτή, εις βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ, λόγω της ψήφου του στο πρόσφατο σχέδιο νόμου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο. Αυτή η ενέργεια χαρακτηρίστηκε απαράδεκτη και προκλητική, προσβάλλοντας την πολιτική ελευθερία και τη θρησκευτική συνείδηση ενός Έλληνα βουλευτή.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δήλωσε ότι υποστηρίζει και θα υποστηρίζει πάντα την πραγματική ισότητα όλων των πολιτών σε κάθε περιφέρεια της χώρας, ανεξάρτητα από θρησκευτικά ή άλλα κριτήρια διακρίσεων.

Εκφράζοντας τη στήριξή του στην κοινωνική χειραφέτηση της μουσουλμανικής μειονότητας και την προάσπιση της αξιοπρέπειας στη ζωή όλων, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής καταδίκασε τις προσπάθειες ορισμένων να διατηρήσουν ζωντανές τις διαιρέσεις του παρελθόντος, ακόμη και υποκινούμενοι από διπλωματικές αρχές τρίτων χωρών και παράνομες θρησκευτικές ηγεσίες.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ:

Η ανάγνωση «επιτιμίου» σε όλα τζαμιά της Δυτικής Θράκης, με εντολή του ψευδό-μουφτή, εις βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ, με αφορμή την ψήφο του στο πρόσφατο σχέδιο νόμου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, αποτελεί απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια, που προσβάλλει ευθέως την πολιτική ελευθερία και τη θρησκευτική συνείδηση ενός Έλληνα βουλευτή.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής υποστήριξε και θα υποστηρίζει πάντα την πραγματική ισότητα όλων των πολιτών σε κάθε περιφέρεια της χώρας, ανεξάρτητα από θρησκευτικά ή αλλά κριτήρια διακρίσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, αγωνίζεται και θα αγωνίζεται για την κοινωνική χειραφέτηση της μουσουλμανικής μειονότητας και για αξιοπρέπεια στη ζωή όλων. Όσο κι αν κάποιοι, ακόμη και υποκινούμενοι από διπλωματικές αρχές τρίτων χωρών και παράνομες θρησκευτικές ηγεσίες, επιμένουν να κρατούν ζωντανές τις διαιρέσεις του παρελθόντος.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση