HomeHL-9Τραγωδία στο Καστέλι: Ανιψιός και Θείος Πίσω Από τα Κάγκελα μετά από 16 Χρόνια

Τραγωδία στο Καστέλι: Ανιψιός και Θείος Πίσω Από τα Κάγκελα μετά από 16 Χρόνια

Διέφευγαν της σύλληψης πολλά χρόνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι πρωταγωνιστές μιας αιματηρής συμπλοκής που κατέληξε σε μια τραγική απώλεια είναι πλέον πίσω από τα κάγκελα, μετά από 16 χρόνια από το φονικό γεγονός στο Καστέλι Ηρακλείου.

Το φονικό μαχαίρωμα ενός 32χρονου άνδρα πριν από 16 χρόνια στο Καστέλι Ηρακλείου παρέμενε για χρόνια ανεξιχνίαστο, αλλά πλέον η δικαιοσύνη έχει κάνει την κίνησή της.

Οι δύο κύριοι εμπλεκόμενοι, ανιψιός και θείος, καταδικάστηκαν σε ποινές κάθειρξης 15 ετών από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης χθες Παρασκευή 01/03.

Η συμπλοκή, που είχε σημειωθεί λόγω διαφορών μεταξύ μελών μιας ομάδας ατόμων αλβανικής καταγωγής, είχε οδηγήσει στην τραγική απώλεια. Ο 32χρονος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του μετά από μαχαιριές που είχε δεχτεί κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Οι δύο καταδικασθέντες, ο 35χρονος ανιψιός και ο 49χρονος θείος, αν και διεύφευγαν της σύλληψης για πολλά χρόνια, τελικά συνελήφθησαν. Ο πρώτος συνελήφθη 12 χρόνια μετά το έγκλημα στο εξωτερικό, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη 9 χρόνια μετά την τραγωδία, στη Φιλιππιάδα της Πρέβεζας. Ο 49χρονος θείος κατηγορείται ως συνεργός στην ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε από τον ανιψιό του.

Μετά από τόσα χρόνια, η δικαιοσύνη φαίνεται πως επιβλήθηκε, αν και η απώλεια ενός ανθρώπου παραμένει μια πληγή που δύσκολα επουλώνεται.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση