HomeHL-WorldΚολομβία: «Μπαμπά χτυπήσαμε, σε αγαπώ» – Δραματικό βίντεο μέσα από το ελικόπτερο που κρεμάστηκε από γέφυρα

Κολομβία: «Μπαμπά χτυπήσαμε, σε αγαπώ» – Δραματικό βίντεο μέσα από το ελικόπτερο που κρεμάστηκε από γέφυρα

«Είμαστε πολύ ψηλά» ακούγεται να λέει ο 36χρονος στον πατέρα του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι έξι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που γλίτωσε τη συντριβή επειδή κρεμάστηκε σε γέφυρα στην Κολομβία αποτυπώνει βίντεο μέσα από το Bell 206.

Στο βίντεο ακούγεται ένας εκ των επιβατών, ο 36χρονος Φρανσίσκο Σάλας, να πραγματοποιεί βιντεοκλήση στον πατέρα του, ενώ την ίδια ώρα προσπαθεί να μην κουνηθεί γιατί η παραμικρή μετατόπιση βάρους θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

«Μπαμπά πέσαμε με το ελικόπτερο. Είμαστε πολύ ψηλά. Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ που με προστάτευσες. Θα επιβιώσω μπαμπά» ακούγεται να λέει ο 36χρονος.

Δείτε το βίντεο

Η παρολίγον μοιραία πτήση πραγματοποιήθηκε πάνω από το Μεντεγίν της Κολομβίας με τον πιλότο να χάνει τον έλεγχο του ελικοπτέρου.

Βίντεο δείχνουν το ελικόπτερο να κινείται ανεξέλεγκτα και να πέφτει αλλά την τελευταία στιγμή κρεμάστηκε στη γέφυρα.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο 32χρονος πιλότος, ο συγκυβερνήτης και τέσσερις επιβάτες με έναν εξ αυτών να μεταφέρεται σε νοσοκομείο με κάταγμα στο αριστερό πόδι και εκδορές.

Το ελικόπτερο Bell 206 πραγματοποιούσε τουριστική πτήση όταν ξαφνικά άρχισε να περιστρέφεται εκτός ελέγχου. Στη συνέχεια έπεσε προς το έδαφος αλλά εγκλωβίστηκε μεταξύ του κτιρίου και μιας κεραίας.

Η πτήση με ελικόπτερο διατίθεται από εστιατόριο στο Μεντεγίν. Οι πελάτες χρεώνονται περίπου 73 δολάρια για μια πτήση 12 έως 15 λεπτών από το αεροδρόμιο ως το εστιατόριο, όπου τους υποδέχονται με ένα κοκτέιλ.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση