HomeHL-9ΦΩΤΟ-Απεργία ΑΔΕΔΥ: Μεγαλειώδης η συγκέντρωση στο Ηράκλειο – Πανό για Τέμπη και ακρίβεια

ΦΩΤΟ-Απεργία ΑΔΕΔΥ: Μεγαλειώδης η συγκέντρωση στο Ηράκλειο – Πανό για Τέμπη και ακρίβεια

Σε στάση εργασίας και οι δημοσιογράφοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγαλειώδης ήταν η συγκέντρωση τοπικών φορέων και σωματείων στο Ηράκλειο που συμμετείχαν στην 24ωρη απεργία που είχε προκηρύξει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ.

Χιλιάδες κόσμος, άνδρες, γυναίκες και πολλοί μαθητές, ένωσαν την φωνή τους και διαμαρτυρήθηκαν για τα σοβαρά προβλήματα στη χώρα αλλά και για την εθνική τραγωδία με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που συνέβη ένα χρόνο πριν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεκάδες ήταν τα πανό που κρατούν εκπρόσωποι φορέων αλλά και μαθητές για την ακρίβεια, την υγεία αλλά και τα Τέμπη.

Ποιοι συμμετείχαν στην απεργία

Εκτός από τα πλοία αλλά και τους ελεγκτές της εναέριας κυκλοφορίας στην συγκεκριμένη απεργιακή κινητοποίηση συμμετείχαν οι γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία όλης της Κρήτης.

Παράλληλα, έκαναν απεργία οι οδηγοί ταξί, οι οδηγοί λεωφορείων τουριστικών και επιβατικών.

Την ίδια ώρα στάση εργασίας πραγματοποίησαν οι φαρμακοποιοί με αποτέλεσμα τα φαρμακεία να παραμείνουν κλειστά από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Τέλος απεργία έκαναν οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και οι τραπεζοϋπάλληλοι.

apergia10

Στάση εργασίας των δημοσιογράφων

Με στάση εργασίας συμμετέχει στην απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 28 Φεβρουαρίου 2024, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Η στάση εργασίας για τους δημοσιογράφους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα έγινε από τις 12:00 μέχρι τις 16:00.

Διαφήμιση
Διαφήμιση