HomeHL-9Απεργία: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια

Απεργία: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια

Συμμετέχουν στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεμένα θα βρίσκονται τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας καθώς οι ναυτεργάτες συμμετέχουν στην απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για σήμερα, 28 Φεβρουαρίου.

Η απεργιακή κινητοποίηση των σωματείων της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) της Πανελλήνιας Ενωσης Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Εμπορικού Ναυτικού «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της Τετάρτης και θα λήξει στις 12:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Τα ναυτεργατικά σωματεία διεκδικούν λύσεις στα εργασιακά και συνταξιοδοτικά θέματα υπογραφή συμβάσεων με ουσιαστικές αυξήσεις και μέτρα για την ακρίβεια.

Κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια

Τελικά, κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις από και προς τα ελληνική αεροδρόμια.

Σε σχετική ανακοίνωση της Aegean αναφέρεται πως: σε συνέχεια απόφασης των αρμόδιων αρχών η παροχή υπηρεσιών ελέγχου εναερίου κυκλοφορίας δε θα ανασταλεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, οπότε το σύνολο των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση