HomeΚΡΗΤΗΝέο ραντεβού δίνουν τα Συνδικάτα μετά τη χθεσινή απεργία

Νέο ραντεβού δίνουν τα Συνδικάτα μετά τη χθεσινή απεργία

Συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Πρωτομαγιά στην πλατεία Ελευθερίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο ραντεβού δίνουν την Πρωτομαγιά, για απεργιακή συγκέντρωση τα Συνδικάτα στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 10πμ.

Η Πρωτομαγιά είναι απεργία και όχι αργία και θα πραγματοποιηθεί κανονικά την 1η Μάη, τονίζουν τα μέλη της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση

Χαιρετίζουμε τους παραπάνω από 20 φορείς που συμμετείχαν μαχητικά στη χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας και στην πορεία που ακολούθησε στο κέντρο της πόλης.

Η χθεσινή μαζική απεργία και στην πόλη μας δείχνει τη δύναμη της οργάνωσης των εργαζομένων που υποφέρουν από τα κύματα ακρίβειας, από την επίθεση στο εργατικό εισόδημα και στα εργασιακά δικαιώματα.

Είναι η ώρα τώρα να δυναμώσει ακόμα περισσότερο ο διεκδικητικός αγώνας για υπογραφή συλλογικών συμβάσεων, για αυξήσεις στους μισθούς απέναντι στα ψίχουλα της κυβέρνησης, στην εργοδοτική βία και τρομοκρατία.

Συνεχίζουμε μπροστά με αγώνα οργανωμένο για όσα καθορίζουν τη ζωή μας. Λογαριαζόμαστε τώρα με τους επιχειρηματικούς ομίλους και τις εργοδοτικές ενώσεις, με την κυβέρνηση, με την ΕΕ και τις Οδηγίες της. Προσπερνάμε τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που μπαίνουν εμπόδιο στον δίκαιο αγώνα, αλλάζουμε τους συσχετισμούς.

Με τους αγώνες μας σε κάθε κλάδο, σε κάθε κατάστημα, στα εργοστάσια και σε κάθε χώρο δουλειάς, μπορούμε να αναγκάσουμε την κυβέρνηση, την κάθε εργοδοσία και τις δυνάμεις τους σε υποχώρηση.

Να δυναμώσει ο αγώνας για απεμπλοκή της χώρας μας από τα δύο ταυτόχρονα πολεμικά μέτωπα στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή. Να επιστρέψουν τώρα πίσω όλες οι στρατιωτικές – ναυτικές δυνάμεις που είναι έξω από τα σύνορα της χώρας και η φρεγάτα «ΥΔΡΑ». Εκφράζουμε τη σταθερή αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό που δίνει τη μάχη της επιβίωσης κόντρα στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Με τους αγώνες μας σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς να αναγκάσουμε την κυβέρνηση, την κάθε εργοδοσία και τις δυνάμεις τους σε υποχώρηση, δυναμώνοντας παντού τον διεκδικητικό αγώνα για αυξήσεις στους μισθούς και στις κοινωνικές παροχές.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας δίνοντας νέο ραντεβού την Πρωτομαγιά, στην απεργιακή συγκέντρωση των Συνδικάτων στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 10πμ, κόντρα στην κυβέρνηση και στην προσπάθεια που κάνει για να ακυρώσει το απεργιακό μέτωπο. Η Πρωτομαγιά είναι απεργία και όχι αργία και θα πραγματοποιηθεί κανονικά την 1η Μάη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση