HomeHL-LifestyleΗ Μόνικα Λεβίνσκι ποζάρει για την καμπάνια εταιρείας και στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες

Η Μόνικα Λεβίνσκι ποζάρει για την καμπάνια εταιρείας και στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες

Πρωταγωνιστεί στην καμπάνια «You've Got the Power»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, όταν ως εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο με τoν τότε πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.

Ο Μπιλ Κλίντον, λίγα χρόνια μετά παραδεχόταν την σχέση που είχε αναπτύξει με την Μόνικα Λεβίνσκι και είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Πλέον η Λεβίνσκι, η οποία έκλεισε τα 50 της χρόνια τον περασμένο Ιούλιο, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια «You’ve Got the Power» της Reformation, η οποία συνδέεται με την ευαισθητοποίηση για την εγγραφή στην ψηφοφορία ενόψει των εκλογών του 2024. Η πρώην μαθητευόμενη στον Λευκό Οίκο που είδε να γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ πλέον στέκεται στα πόδια της και στέλνει το δικό της μήνυμα δύναμης.

Η Λεβίνσκι, η οποία ήταν άνθρωπος της αλλαγής και ακτιβίστρια, αποσύρθηκε από την δημόσια ζωή μετά το αμείλικτο κυνηγητό των Μέσων Ενημέρωσης γύρω από την σχέση της με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον το 1998.

«Ψηφοφορία σημαίνει να χρησιμοποιούμε τη φωνή μας για να ακουστεί και είναι η πιο καθοριστική -και ισχυρή- πτυχή της δημοκρατίας. Η ψήφος είναι πάντα σημαντική, αλλά το διακύβευμα είναι ιδιαίτερα υψηλό φέτος με την απογοήτευση και την απάθεια των ψηφοφόρων να απειλούν να επηρεάσουν σημαντικά την προσέλευση» τονίζει η 50χρονη Λεβίνσκι.

Μόνικα Λεβίνσκι: «Εκεί βρίσκεται η δύναμή μας»

Στην καμπάνια η Μόνικα Λεβίνσκι ποζάρει για τον φακό της Zoey Grossman σε μια νέα συλλογή ρούχων.

Σε συνέντευξή της στο Elle, η Μόνικα Λεβίνσκι αναγνώρισε ότι η απάθεια των ψηφοφόρων έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις: «Έχουμε δει στις δημοσκοπήσεις ότι η απογοήτευση των ψηφοφόρων είναι αυξημένη, όπως και η απάθεια τους. Όλοι πρέπει να υπενθυμίζουμε ο ένας στον άλλον ότι δεν μπορούμε να το αφήσουμε να μπει εμπόδιο στην ανάγκη να ψηφίσουμε, ότι έτσι χρησιμοποιούμε τη φωνή μας. Εκεί βρίσκεται η δύναμή μας».

Εκτός από το θέμα της ψήφου, η Λεβίνσκι θέλει να χρησιμοποιήσει την εκστρατεία για να βοηθήσει τις γυναίκες να νιώσουν πιο δυνατές, τονίζοντας: «Μια γυναίκα Ref είναι μια δυναμική γυναίκα – και μια δυναμική γυναίκα χρησιμοποιεί τη φωνή της».

Η ίδια ανέφερε στο Elle πως «Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί τετριμμένο, αλλά νομίζω ότι ένας τρόπος με τον οποίο οι γυναίκες μπορούν να αισθάνονται πιο δυνατές είναι να αναγνωρίζουν τα μέρη που μπορεί να χρειάζονται περισσότερη βοήθεια και να ζητούν αυτή τη βοήθεια».

lifo.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση