HomeHL-9Το Δημοτικό Κυνοκομείο Ηρακλείου αποκτά 50 νέες θέσεις φιλοξενίας σκύλων

Το Δημοτικό Κυνοκομείο Ηρακλείου αποκτά 50 νέες θέσεις φιλοξενίας σκύλων

Υπήρξαν αυξημένες ανάγκες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων και της προώθησης των υιοθεσιών, το Δημοτικό Κυνοκομείο του Ηρακλείου ανακοίνωσε την προσθήκη 50 νέων θέσεων φιλοξενίας σκύλων, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της κοινότητας.

Η πρωτοβουλία αυτή προήλθε από συνάντηση που διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, υπό την προεδρία της Αντιδημάρχου Ρένας Παπαδάκη-Σκαλίδη, με την ενεργή συμμετοχή των Προέδρων των Κοινοτήτων της περιοχής. Στη συνάντηση, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός, χαιρέτισε τις προσπάθειες για τη διαχείριση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων και υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας με την τοπική κοινότητα.

adespota_proedroi_koinothtwn1

Η Αντιδήμαρχος Ρένα Παπαδάκη-Σκαλίδη επέστησε την προσοχή στην ανάγκη για ενεργή συνδρομή των Προέδρων των Κοινοτήτων στην καταγραφή του αριθμού των αδέσποτων ζώων και την προώθηση των υιοθεσιών. Η κίνηση αυτή συμπίπτει με τον ευρύτερο σχεδιασμό του Δήμου για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και της ευημερίας των ζώων.

Επιπλέον, η Ρένα Παπαδάκη-Σκαλίδη αναφέρθηκε στη σημασία της στείρωσης των αδέσποτων ζώων ως πράξη αγάπης προς αυτά και προέτρεψε τους δημότες να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή.

Τέλος, η συνάντηση επέτρεψε την ανταλλαγή απόψεων και την καταγραφή προβλημάτων, προκειμένου να επιτευχθούν άμεσες λύσεις από την αρμόδια Αντιδημαρχία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Δήμου για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου στο http://animals.heraklion.gr/.

Διαφήμιση
Διαφήμιση