HomeHL-GreeceΠαλαιοχριστιανός: «Δεν επιστρέφω στη Κορινθία, έγινε κέντρο διερχομένων»

Παλαιοχριστιανός: «Δεν επιστρέφω στη Κορινθία, έγινε κέντρο διερχομένων»

Ελπίζει να του επιτρέψουν να δει τον 15χρονο γιο του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός από τη Κορινθία, βρέθηκε για άλλη μία φορά στο Παίδων, ελπίζοντας πως θα του επιτρέψουν να δει τον 15χρονο γιο του.

Ωστόσο, η κοινωνική λειτουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό και του έχουν ξεκαθαρίσει πως θα πρέπει να βρει πρώτα ένα σπίτι και μια δουλειά, ώστε να ζήσει το παιδί του (και τα υπόλοιπα που ακόμη είναι άγνωστο το που βρίσκονται μαζί με την μητέρα τους).

Μιλώντας στον Alpha ο 45χρονος τόνισε για άλλη μία φορά πως η εύρεση σπιτιού και εργασίας είναι το πρώτο πράγμα που τον ενδιαφέρει, ενώ ανέφερε πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο λαγούμι, στην Κορινθία.

«Η ζωή μου τρέχει με κλάσματα δευτερολέπτου. Πρέπει να βρω ένα σπίτι να βάλω το παιδί. Να το νοικιάσω, αλλά να μου ζητήσουν ένα ανθρώπινο ενοίκιο. Πρέπει να βρω εντός… 24ωρου. Και έχω μείνει χωρίς δουλειά τώρα. Μου είπαν να βρω δουλειά και σπίτι για να μπορέσω να δω το παιδί μου» είπε και όταν ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει πίσω στη σπηλιά που ζούσε, απάντησε: «Πλέον δεν μπορώ να επιστρέψω εκεί. Είναι ένα κέντρο διερχομένων και δεν θα έχω την ησυχία μου».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση