HomeΕΛΛΑΔΑΠολάκης: «Η Όλγα να αποσύρει την υποψηφιότητά της- Λάθος η παρέμβαση Τσίπρα»

Πολάκης: «Η Όλγα να αποσύρει την υποψηφιότητά της- Λάθος η παρέμβαση Τσίπρα»

Πρόεδρο έχουμε δεν χρειαζόμαστε εκλογές έγραψε ο Παύλος Πολάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ανάρτησή του στο facebook, όπως συνηθίζει σχολίασε τα της Συνόδου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης δηλώνοντας σαφή στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Πρόεδρο έχουμε και τον εκλέξαμε πρόσφατα γι’ αυτό δεν χρειάζονται ξανά εκλογές. Πάμε ενωτικά και δυνατά για τις ευρωεκλογές. Γιατί ο λαός έχει προβλήματα που μεγαλώνουν, ο Μητσοτάκης ξεπουλάει τη χώρα και πρέπει να πέσει πριν διαλύσει τα πάντα» αναφέρει ο Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη για την προεδρία του κόμματος.

Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας την παρέμβασή του «Άκαιρη και λάθος». «Έπρεπε να έρθει να τα πει στο συνέδριο. Πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν! Η Όλγα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα της!» έγραψε ενώ συνέχισε πως «Κανείς δεν έχει λευκή επιταγή, όλοι θα κριθούμε στις ευρωεκλογές!

Γι’ αυτό χρειάζεται συλλογική πολιτική λειτουργία και λιγότερη έκθεση των προσωπικών μας επιλογών. Η πολιτική δεν παίζεται με όρους ατομικής απόφασης, ούτε μόνο με όρους social media αλλά με ισχυρό πολιτικό κέντρο που σχεδιάζει και χαράσσει τακτική και στρατηγική».

Ο Παύλος Πολάκης σημείωσε ακόμα ότι «χωρίς ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται να φτιαχτεί καμία νικηφόρα Προοδευτική παράταξη. Όποιος σχεδιάζει επι χάρτου, συνενώσεις ηττημένων και τραυματισμένων μετά τις ευρωεκλογές είναι απλά βαθιά νυχτωμένος» ενώ επέμεινε να μην γίνουν εκλογές για νέο πρόεδρο.

«Γι’ αυτό το συνέδριο αύριο ως το ανώτερο αποφασιστικό όργανο πρέπει να αποφασίσει να μην γίνουν εκλογές για πρόεδρο. Να ψηφίσει μαζικά τις θέσεις και τους 4 άξονες που περιέγραψε ο Στέφανος (Κασσελάκης) στην ομιλία του και να ριχτούμε συλλογικά στη μάχη των Ευρωεκλογών για νικηφόρο αποτέλεσμα! Δυνατά λοιπόν σύντροφοι γιατί: «Όσο κι αν είναι σκοτεινιά και καταχνιά μεγάλη, θα τηνε βρει τη περασά ο ήλιος να προβάλλει» κατέληξε ο Παύλος Πολάκης με μία μαντινάδα.

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση