HomeHL-9Τη Δευτέρα απολογείται ο δράστης με το μαχαίρι – Δείτε βίντεο από τη στιγμή της ληστείας

Τη Δευτέρα απολογείται ο δράστης με το μαχαίρι – Δείτε βίντεο από τη στιγμή της ληστείας

Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ τον κυνήγησε με μπλάστη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 36χρονος που προσπάθησε να ληστέψει ένα μίνι μάρκετ με μαχαίρι βρίσκεται αντιμέτωπος με κακουργηματικές διώξεις και αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα 26/02, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.

Ο δράστης αναγνώρισε την ευθύνη του για τις ενέργειές του, οι οποίες περιλαμβάνουν απόπειρα ληστείας, κλοπή κατ’ επάγγελμα, παράνομη οπλοφορία και φθορά ξένης περιουσίας.

Σύμφωνα με την κυρία Ιερεμία, ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ που αντέδρασε δυναμικά στη ληστεία, η τρομακτική εμπειρία της την οδήγησε στο να κυνηγήσει τον δράστη με αποφασιστικότητα με έναν … μπλάστη, προστατεύοντας τον εαυτό της και τους συνεργάτες της.

ikona_viber_2024-02-24_09-25-27-625

Η περιπέτεια ξεκίνησε όταν η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις προσπάθειες του δράστη, ενώ η ίδια αντέδρασε ακόμα και όταν αυτός απείλησε με μαχαίρι, χρησιμοποιώντας έναν πλάστη που είχε κοντά στην ταμειακή μηχανή.

Σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών, ο δράστης εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών, μεταξύ των οποίων και αφαίρεση οχημάτων και καταστημάτων, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του εντοπίστηκαν κλεμμένα αντικείμενα που επαναφέρθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση