HomeΣΠΟΡΜεγάλες διοργανώσεις στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ

Μεγάλες διοργανώσεις στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ

Δείτε ποιες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυο μεγάλες διοργανώσεις φιλοξενούνται το Σαββατοκύριακο (24-25/2) στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ).

Την αρχή κάνει το «9 ο Κύπελλο Χειμερινών Ρίψεων», που θα διεξαχθεί  το Σάββατο και την Κυριακή 24 – 25 Φεβρουαρίου, στο στάδιο Ελευθερίας (αλλά και στο Παγκρήτιο στάδιο) με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Αθλητισμού, το Ε.Α.Κ.Η. και την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ.

Στους αγώνες αυτούς θα αγωνιστούν κορυφαίοι αθλητές της χώρας με μεγάλες διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

Ενώ, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, κολυμβητικοί αγώνες για αθλητές 8-12 ετών, τους οποίους διοργανώνει η κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδος και θα συμμετάσχουν 261 αθλητές απο 11 ομίλους απο το Ηράκλειο!

Με αφορμή τις δυο αυτές μεγάλες διοργανώσεις, ο προεδρος του ΕΑΚΗ Μένανδρος Παντελλίδης, ανέφερε ότι  «η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, αισθάνεται τιμή και χαρά να φιλοξενεί τέτοια μεγάλα αθλητικά γεγονότα και εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και διακρίσεις στα αγωνίσματα τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση