HomeΚΡΗΤΗΚολυμβητήριο Ηρακλείου: Με επιτυχία οι τρεις μεγάλες διοργανώσεις

Κολυμβητήριο Ηρακλείου: Με επιτυχία οι τρεις μεγάλες διοργανώσεις

Το κολυμβητήριο φόρεσε τα… γιορτινά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Σαββατοκύριακο (9-10/3) που πέρασε ήταν μια γιορτή, για την πισίνα του Ηρακλείου, που φιλοξένησε τρείς σπουδαίες διοργανώσεις, στις οποίες επιβεβαιώθηκε ότι η σημαία της Κρητικής κολύμβησης κυματίζει ψηλά!

Απο το Σάββατο το πρωί, μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα οι κολυμβητικές μάχες ήταν μοναδικές και η προσπάθεια όλων των αθλητών, σε υψηλό επίπεδο!

Η αρχή έγινε με τα ταλεντάκια μας, τους εαρινούς αγώνες ΜΙΝΙ για αθλητές-τριες γεννημένους το 2015-2016, με 147 συμμετοχές απο 15 σωματεία της Κρήτης.

Οι μικροί κολυμβητές μας, εντυπωσίασαν και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Η συνέχεια δόθηκε στο εαρινό κύπελλο προαγωνιστικών κατηγοριών για αθλητές -τριες γεννημένους το 2012-14.

Και εδώ είχαμε συμμετοχή απο 15 σωματεία της Κρήτης, με εξαιρετικές επιδόσεις.Τέλος, την Κυριακή είχαμε των τρίτο αγώνα μεγάλων αποστάσεων, με 13 αθλητές, να πέφτουν στην πισίνα και να εντυπωσιάζουν με την αγωνιστική τους κατάσταση.

Και οι τρείς αγώνες έγιναν υπό την αιγίδα της ΚΟΕ και της ΠΕΚΥΚ-Ρ και με την συμβολή του ΕΑΚΗ, που έδειξε ξανά ετοιμότητα, για την φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων.

eakikol-5

Οπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος του ΕΑΚΗ Μάνος Χουρδάκης, άλλοτε πολίστας και κολυμβητής, ο οποίος δεν έλειψε ούτε λεπτό απο την πισίνα το Σαββατοκύριακο, «το ΕΑΚΗ είναι πάντα δίπλα και θα συνεχίσει να είναι στους κολυμβητές και τους συλλόγους της Κρήτης, Συγχαρητήρια στην ΚΟΕ και την ΠΕΚΥΚ-Ρ για την άψογη διοργάνωση, αλλά και στους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Οι αθλητές το ευχαριστήθηκαν και αυτό είναι το σημαντικό. Η Κρητική κολύμβηση έχει «παρών» και λαμπρό μέλλον, αυτό είναι σίγουρο.Σε ότι αφορά, στους αθλητές μεγάλων αποστάσεων για την ανοιχτή θάλασσα, κάποια παιδιά έπιασαν όριο προεθνικής και θα δούμε πολύ ωραία πράγματα το καλοκαίρι απο αυτούς τους αθλητές».

Διαφήμιση
Διαφήμιση