HomeHL-9Κατεδαφίσεις στην Ιεράπετρα: Αντιδράσεις από πολίτες

Κατεδαφίσεις στην Ιεράπετρα: Αντιδράσεις από πολίτες

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια πολύ δύσκολη μέρα ξεκινά σήμερα στην Ιεράπετρα με τις κατεδαφίσεις αυθαίρετων κατασκευών στο παραλιακό μέτωπο να είναι προ των πυλών.

Ως γνωστόν οι αντιδράσεις που υπάρχουν για το θέμα αυτό είναι πολλές και έτσι το πρωί της Τρίτης δύο κλούβες των ΜΑΤ βρέθηκαν στην Ιεράπετρα για να εποπτεύσουν όλα όσα θα εξελιχθούν.

Το πρωί στο Φρούριο του Καλέ σύμφωνα με το radiolasithi.gr συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και καταστηματάρχες της περιοχής προκειμένου να μην επιτρέψουν στον εργολάβο να ξεκινήσει τις εργασίες κατεδαφίσεων.
paralia-kale-223i-241_24_2
Στην χθεσινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας έγινε σαφές από όλες τις πλευρές ότι θα γίνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να μην ξεκινήσει ούτε μια κατεδάφιση είτε σήμερα είτε τις επόμενες μέρες. Παράλληλα με ψήφισμα που εκδόθηκε ζητείται αναστολή της διαδικασίας μέχρι τις 31 Οκτωβρίου ώστε στο χρονικό διάστημα αυτό να προχωρήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για να μπορέσει τελικά να εγκριθεί η μελέτη ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, να βρεθεί χρηματοδότηση και να υπάρξει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση των έργων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση