HomeHL-SportsΠάμπλο Γκαρσία: “Ο ΟΦΗ έχει τον κόσμο του, εμείς δεν το έχουμε αυτό”

Πάμπλο Γκαρσία: “Ο ΟΦΗ έχει τον κόσμο του, εμείς δεν το έχουμε αυτό”

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν από τους παίκτες του μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα του “Γεντί Κουλέ”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Aναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία

“Τον Διαμαντή τον γνωρίζω από μικρό παιδί. Έχει παίξει στην θέση του αριστερού μπακ, τον έχω χρησιμοποιήσει.

Είναι καλός παίκτης, θέλει ρυθμό αλλά πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, φταίω εγώ και για την ενδεκάδα και ο ΟΦΗ προετοιμάστηκε καλύτερα. Πρώτη φορά, μετά από δύο μήνες, παίξαμε με κόσμο

Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι δυνατός και εμείς δεν το έχουμε αυτό, έχουμε το πρόβλημα στο γήπεδο και όλη την χρονιά παίζουμε δίχως κόσμο και το ερχόμενο Σάββατο θα έχουμε μόνο ένα πέταλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλύτερη, κάναμε κάποια λάθη. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της σωτηρίας.

Έχουμε τρία παιχνίδια μέσα στην έδρα μας. Σίγουρα, στις μικρές ομάδες υπάρχουν πολλά προβλήματα όμως δεν προετοιμαστήκαμε καλά για το σημερινό παιχνίδι. Μπορεί να μας κάνει καλό το σημερινό αποτέλεσμα. Έχουμε παίκτες που πέρυσι έπαιζαν στην Β’ Εθνική, δεν είναι δικαιολογία αλλά η πραγματικότητα.

Υπάρχουν παίκτες που έχουν μέλλον και μπορούν να παίξουν σε μεγάλη ομάδα. Είμαστε μια ομάδα που ανέβηκε φέτος, δυσκολεύομαστε, δεν είναι εύκολο για τις μικρές ομάδες να μένουν στην κατηγορία.

Για αυτόν τον λόγο κάνουμε όλοι μαζί την προσπάθεια, να βελτιωνόμαστε σιγά σιγά, να έρχεται ο κόσμος όμως θέλει πολλή δουλειά. Απ’ έξω φαίνεται εύκολα αλλά δεν είναι εύκολο.

Όλοι παλεύουμε για τους βαθμούς, ο Παναιτωλικός πήρε βαθμό, τα Γιάννενα κέρδισαν, όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Να κάνουμε αυτό που ξέρουμε.

Όλοι παλεύουμε για να πάρουμε βαθμούς. Είμαστε σε καλή θέση, ακόμα έχουμε πολλά ματς και πρέπει να συνεχίσουμε, να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είναι “τελικός” και πρέπει να το αλλάξουμε.

Αυτό είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου όπως και δικό μας”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση