HomeHL-SportsΠάμπλο Γκαρσία: «Αυτό το τρόπαιο είναι για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Πάμπλο Γκαρσία: «Αυτό το τρόπαιο είναι για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Συγκινημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά» - Δίνει μεγάλο πριμ ο Ιβάν Σαββίδης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυπελλούχος Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 στέφθηκε ο ΠΑΟΚ, νικώντας με 2-1 τον Ολυμπιακό στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Στις δηλώσεις του ο Πάμπλο Γκαρσία αφιέρωσε το τρόπαιο στην οικογένειά του αλλά και στον κόσμο του «Δικέφαλου του Βορρά», όντας φανερά συγκινημένος.

Συγκεκριμένα, το αφιέρωσε στον κόσμο που δουλεύει έως και 12 ώρες τη μέρα, για να φέρει ψωμί στο σπίτι του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία:

«Αυτό το τρόπαιο είναι για τη Λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που πάντα μας στήριζε, είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί κάναμε χαρούμενο τον κόσμο. Αυτό είναι και για το Νάσο, για πολλά παιδιά που δεν είναι μαζί μας. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε».

Για την αναμέτρηση: «Ξέραμε πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, παίξαμε πολλές φορές με αυτήν την ομάδα, αλλά όλο αυτό είναι ο καρπός της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών. Πρωταθλητής είναι όποιος πέφτει και ξανασηκώνεται.

Έχει κόσμο που δουλεύει έως και 12 ώρες τη μέρα, για να φέρει ψωμί στο σπίτι του, γιατί αυτοί είναι οι πρωταθλητές, ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

Στο μεταξύ, ο Ιβάν Σαββίδης με βιντεοκλήση μετά το τέλος του ματς έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του τροπαίου, τονίζοντας ότι θα δώσει μεγάλο πριμ στους παίκτες, είδηση βέβαια που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση