HomeHL-9Εργασίες για το δίκτυο ύδρευσης φέρνουν… κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες για το δίκτυο ύδρευσης φέρνουν… κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από την προσεχή Κυριακή έως και τις 7 Απριλίου θα πραγματοποιούνται εργασίες για το δίκτυο ύδρευσης στη Νέα Αλικαρνασσό με αποτέλεσμα να υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.:

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων εργοταξιακού χαρακτήρα στη Λ. Ικάρου Δήμου Ηρακλείου (δημοτικής ενότητας Νέας Αλικαρνασσού) από τη συμβολή με τη νοητή προέκταση προς βορρά της οδού Δ. Κασαπάκη έως τη διασταύρωση με την οδό Σταδίου, για την εκτέλεση εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή Δικτύων ύδρευσης στη πόλη του Ηρακλείου-2019, δίκτυα ύδρευσης-υδρόμετρα-τηλεμετρία-τηλεέλεγχος» της Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου.

Ειδικότερα οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σε μήκος περίπου 1.350 μέτρων με τμηματική στένωση της οδού.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται όπου επαρκεί το τμήμα της οδού με την ταυτόχρονη αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων με τη χρήση κατάλληλων τεχνικών μέσων. Στα τμήματα που το υπόλοιπο τμήμα της οδού (εκτός εργοταξιακής ζώνης) δεν επαρκεί για την αμφίδρομη κυκλοφορία των οχημάτων, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται με την εναλλάξ και εκ περιτροπής κυκλοφορία με τη χρήση σηματορών-σημαιοφόρων, καθώς και με αποκλεισμό της κυκλοφορίας στις οδού που συμβάλλουν με τη Λ. Ικάρου στο εκάστοτε τμήμα, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο. Κατά περίπτωση οι εργασίες θα πραγματοποιούνται και την ημέρα Κυριακή, με σκοπό τη μικρότερη δυνατή πρόκληση κυκλοφοριακού φόρτου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν έως και την 07/04/2024.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση