HomeHL-LifestyleJ2US: Κυρίαρχος στην primetime του Σαββατόβραδου ο Νίκος Κοκλώνης!

J2US: Κυρίαρχος στην primetime του Σαββατόβραδου ο Νίκος Κοκλώνης!

Στην κορυφή της τηλεθέασης το αγαπημένο πάρτι του Σαββατόβραδου στον Alpha

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θριαμβευτική πρεμιέρα έκανε το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης. Η μεγάλη επιστροφή του πιο φαντασμαγορικού πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και την πρωτιά σε όλα τα κοινά.

Το show του Alpha σημείωσε μέσο όρο 16,8% στο σύνολο του κοινού, φτάνοντας σε τέταρτο το 19,8%. Στο δυναμικό κοινό το J2US σημείωσε μέσο όρο 14,3% φτάνοντας σε τέταρτο το 17%.

Μεγάλη απήχηση είχε και στα νεανικά κοινά φτάνοντας σε τέταρτο το 22% στις γυναίκες 15-44, και το 25,7% στους άντρες 25-44.

Το J2US έβαλε ξανά φωτιά στα Σαββατόβραδα, αλλά και στο Χ (πρώην Twitter) με τα σχόλια σε tweets να ξεπερνάνε τα 11.500, κάνοντας το #J2US πρώτο trend για περισσότερες από 13 ώρες.

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε θεαματική έναρξη με το “ Comeback”, ενώ στη συνέχεια υποδέχτηκε στο stage την αγαπημένη του παρέα κριτών, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποκαλύφθηκαν τα 17 ανατρεπτικά ζευγάρια του show. Πριν ανέβουν στη σκηνή σύστησαν τον εαυτό τους στους τηλεθεατές μέσα από ΑΙ videos όπου τους είδαμε σε παιδική ηλικία.

kritiki-epitropi

Πρώτοι στη σκηνή του J2US εμφανίστηκαν ο Γιωργος Παπαδόπουλος με τη σύζυγό του Γαλάτεια Bασιλειάδη και τραγούδησαν το «Ωραίος και η ωραία».

Ακολούθησε ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια που τραγούδησαν το «It’s my life».

«Ας τα λέμε καλά» μας τραγούδησε η Μπάγια Αντωνοπούλου με τον Χρίστο Αντωνιάδη.

Η Τραϊάνα Ανανία και ο Δημήτρης Κόκοτας τραγούδησαν το «Χάρτης» που έχει ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ακολούθησε η Αλίνα Κοτσοβούλου με τον Πέτρο Ιμβριο που τραγούδησαν το «Σώσε με».

Ένα δυναμικό νεανικό δίδυμο, η Joanne και o Ραφαήλ Καρυωτάκης ερμήνευσαν το «Είναι αστείο».

Με το «30-40» από τις Μέλισσες έκαναν το ντεμπούτο τους στη σκηνή του J2US η Σοφία Κουρτίδου με τον σύντροφό της Γιάννη Σεβδικαλή.

Ένα εκρηκτικό γυναικείο ντουέτο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μηλιού ερμήνευσαν το «Είσαι μια θεά».

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος ανέβηκε στο stage του J2US και με τη Δώρα Παντέλη και  τραγούδησαν το «Πρώτη θέση» που έχει ερμηνεύσει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Στάθης Σχίζας και  η Μαλού τραγούδησαν το «Ελεύθερος» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο Ιαν Στρατής με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου ερμήνευσαν το «Holding out for a hero».

Ακολούθησε η επιστροφή της μοναδικής λαϊκής φωνής της Αντζελας Δημητρίου  με τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά που τραγούδησαν «Είσαι μια συνήθεια» της Λίτσας Διαμάντη.

Daphne Lawrence και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και τραγούδησαν Σάκη Ρουβά και την επιτυχία «Όλα γύρω σου γυρίζουν».

«Θα με θυμηθείς μωρό μου» από Κώστα Μοναχό ερμήνευσαν η Στέλλα Κονιτοπούλου και ο Χρήστος Κούτρας.

Ζωή Παπαδοπούλου και Μανώλης Κλωνάρης έκαναν ντεμπούτο με το “Νερό στη βάρκα”.

Ο Θανάσης Πάτρας με coach την Φαίη Ρουμπίνη ερμήνευσαν το “7 στα 7”.

Τέλος, ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου και ο Φειδίας Ηροδότου ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και χειροκροτήθηκαν τραγουδώντας “Πες”.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Nίκος Κοκλώνης έκανε σύνδεση με την Κατερίνα Στικούδη που λίγες ώρες πριν είχε πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της μαζί με το δεύτερο παιδάκι της. Η ίδια δήλωσε πολύ χαρούμενη για την έναρξη του J2us και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα τη δούμε στο backstage.

Η πρεμιέρα του J2US έκλεισε με ένα μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Βασίλη Καρρά, με τον στενό του φίλο Δημήτρη Χρυσοχοϊδη να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες του. “Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για εμένα γιατί λείπει ένας αγαπημένος φίλος. Σε κάθε μας πρεμιέρα ήταν εδώ μαζί μας. Μιλάω φυσικά για τον άρχοντα της νύχτας και όχι μόνο Βασίλη Καρρά. Θέλαμε με κάποιον τρόπο να είναι σήμερα μαζί μας έτσι όπως σε κάθε πρεμιέρα ήξερε να μας αγκαλιάζει και εμάς στο πλατό και εσάς στο σπίτι”, είπε συγκινημένος ο Νίκος Κοκλώνης.

Όπως ανακοίνωσε ο οικοδεσπότης του show, ο φιλανθρωπικός σκοπός του J2US σε αυτό τον κύκλο είναι η στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση