HomeHL-LifestyleΟ Νίκος Κοκλώνης μας υποδέχτηκε σε μια ξεχωριστή βραδιά, με πολύ κέφι, αγαπημένους guests και την πιο ευχάριστη αποκάλυψη!

Ο Νίκος Κοκλώνης μας υποδέχτηκε σε μια ξεχωριστή βραδιά, με πολύ κέφι, αγαπημένους guests και την πιο ευχάριστη αποκάλυψη!

O Kονταρός είπε μια μαντινάδα όλο νόημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλές εκπλήξεις και ευχάριστες αποκαλύψεις επιφύλασσε στο 7ο live του J2US στον Alpha, του πιο αγαπημένου πάρτι του Σαββατόβραδου, με αποκορύφωμα τη μαντινάδα που αφιέρωσε ο Μανώλης Κονταρός στη Δέσποινα Βανδή και τη δήλωσή της πως θα γίνει κουμπάρος της!

manolis-kontaros

Για ακόμα ένα Σαββατόβραδο ο Νίκος Κοκλώνης ενορχήστρωσε ένα μοναδικό τηλεοπτικό πάρτι, ξεσηκώνοντας κοινό και τηλεθεατές, με το hashtag #j2us να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα social media παραμένοντας πρώτο trend για περισσότερες από 12 ώρες με πάνω από 7000 tweets. Τραγουδώντας σε ραπ ρυθμούς μια διασκευή του «Sukarie» από τον Trannos, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε με τον πιο θεαματικό τρόπο έναρξη της βραδιάς.

Στo 7o live επέστρεψε στο σόου και ο Στέλιος Δρουμαλιάς έχοντας στο πλευρό του νέα coach την Αποστολία Ζώη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας «Όλα Καλά».Και τα 13 ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με τον πήχη να έχει ανέβει πολύ ψηλά και την κριτική επιτροπή να έχει πλέον μεγάλες απαιτήσεις από τους διαγωνιζόμενους.

nikos-koklonis-epitropi

Στο 7ο live για πρώτη φορά Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή έδωσαν ρεσιτάλ βαθμολογίας, βάζοντας για πρώτη φορά ακόμα και τέσσερα 10άρια στα διαγωνιζόμενα ζευγάρια, με τον Μανώλη Κλωνάρη και τη Ζωή Παπαδοπούλου (που ερμήνευσαν το «Θα μελαγχολήσω»), τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια (που τραγούδησαν «Δω στα λιανοχορταρούδια») αλλά και τον Σωτήρη Γιαζιτζιόγλου και τον Φειδία (με το τραγούδι «Προτιμώ») να ανταμείβονται με 40άρια για τις ερμηνείες τους.

Από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν και η εμφάνιση του Γιάννη Σεβδικαλή με τη Σοφία Κουρτίδου με το κομμάτι «Όλα περνούν», μια διασκευή του Αντώνη Ρέμου στο ιταλικό «Grande amore». Η Σοφία Κουρτίδου τραγούδησε το «Όλα Περνούν», ερμηνεύοντάς το τουτόχρονα και στη νοηματική γλώσσα, συγκινώντας κοινό και τηλεθεατές.

katerina-stikoudi-1

Στην παρέα του J2US βρέθηκε και ο αγαπημένος Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος συνδέθηκε τηλεφωνικά για να σχολιάσει την ερμηνεία του Στάθη Σχίζα και της Μαλού στο τραγούδι του «Ζήσε τη Στιγμή».

Αμέσως μετά το διαγωνιστικό μέρος, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στη σκηνή του Just The 2 Of Us τον Μανώλη Κονταρό και τη Γωγώ Τσαμπά που έστησαν το απόλυτο γλέντι. Ο Μανώλης Κονταρός ξεσήκωσε το κοινό με τους μοναδικούς ήχους της κρητικής λύρας και του λαούτου, ενώ αφιέρωσε και μια μαντινάδα όλο νόημα στην αγαπημένη του φίλη, Δέσποινα Βανδή. «Τελικά στεφάνι θα βάλεις; Θα σε παντρέψει ο Κονταρός;», ρώτησε αμέσως μετά ο Νίκος Κοκλώνης, με την αγαπημένη κριτή του J2US να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη: «Κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα. Ο κεντρικός».

Τo γλέντι συνεχίστηκε με τη Γωγώ Τσαμπά να τραγουδά μεγάλες επιτυχίες της! Και αμέσως μετά πήρε τη σκυτάλη η Φαίη Ρουμπίνη που ξεσήκωσε με τα τραγούδια της τους συμπαίκτες της αλλά και το κοινό.

Στο τέλος του συναρπαστικού 7ου Live από την παρέα του J2US αποχώρησε ο Χρήστος Κούτρας και η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση