HomeΚΡΗΤΗΠολυτεχνείο Κρήτης: Ενωμένο ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της Ανώτατης Εκπαίδευσης

Πολυτεχνείο Κρήτης: Ενωμένο ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της Ανώτατης Εκπαίδευσης

Κάλεσμα για σύσκεψη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ακαδημαϊκή κοινότητα και οι φοιτητές ενός εκ των μεγαλύτερων πανεπιστημίων της χώρας, του Πολυτεχνείου Κρήτης, αντιτίθενται και αντιστέκονται αποφασιστικά ενάντια σε ένα προτεινόμενο νομοσχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Σε μια κίνηση που αντανακλά την αποφασιστική αντίσταση κατά της ιδιωτικοποίησης της εκπαίδευσης, η ακαδημαϊκή κοινότητα της Κρήτης προσκαλεί όλους και όλες σε μια σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 16:00 στο ξύλινο αμφιθέατρο Α2 του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, τα μέλη ΔΕΠ και οι φοιτητές συνδιοργανώνουν την εκδήλωση, σε στενή συνεργασία με τον Ενιαίο Φοιτητικό Σύλλογο, τον Σύλλογο ΕΔΙΠ, τον Σύλλογο ΕΤΕΠ και τον Σύλλογο Διοικητικών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της φωνής ενάντια στην πρόταση νόμου που απειλεί τη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Η κοινότητα του Πολυτεχνείου Κρήτης καλείται να σταθεί ενωμένη και να αντιμετωπίσει αποφασιστικά αυτήν την πρόκληση, προασπίζοντας το δικαίωμα σε μια δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση για όλους και όλες. Η παρουσία όλων στη σύσκεψη της ακαδημαϊκής κοινότητας τη Δευτέρα είναι ουσιαστική για την επίτευξη αυτού του στόχου.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση