HomeHL-GreeceΓλυφάδα: Κρίσιμες οι καταθέσεις της Δέσποινας Καρνέση και της αδερφής του 76χρονου

Γλυφάδα: Κρίσιμες οι καταθέσεις της Δέσποινας Καρνέση και της αδερφής του 76χρονου

Τα κρίσιμα 24ωρα πριν το τριπλό φονικό στη ναυτιλιακή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι καταθέσεις δύο προσώπων θα ρίξουν φως στο κίνητρο της τριπλής δολοφονίας στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να πάρει καταθέσεις από δύο κρίσιμα πρόσωπα, τα οποία θα ρίξουν φως στο κίνητρο που όπλισε το χέρι του 76χρονου δράστη και αυτόχειρα.

Η Δέσποινα Καρνέση είναι εκείνη που φαίνεται να έχει επικοινωνήσει με τον 76χρονο λίγες ημέρες πριν την τριπλή δολοφονία στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, όταν ο δράστης της είχε πάει τρόφιμα από τους Πεταλιούς.

Το άλλο πρόσωπο είναι η αδερφή του 76χρονου. Η κατάθεσή της είναι κρίσιμη και αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, ενώ σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί της και της έχουν ζητήσει να καταθέσει.

Το ενδιαφέρον των Αρχών προσανατολίζεται στο εάν υπήρχε ηθική αυτουργία πίσω από την τριπλή δολοφονία και προχωρά σε άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών του 76χρονου, ώστε να εξακριβώσουν με ποιους είχε επικοινωνήσει τα τελευταία 24ωρα.

Τα κρίσιμα 24ωρα πριν το τριπλό φονικό στη ναυτιλιακή

Την ώρα που οι Αρχές αναζητούν το κίνητρο του 76χρονου μακελάρη, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τις κρίσιμες μέρες πριν την τριπλή δολοφονία.
Τα ερωτήματα παραμένουν για το πότε ο 76χρονος μακελάρης πήρε την απόφαση να σκορπίσει τον θάνατο, τι έκανε στην Αθήνα τα τελευταία 24ωρα και πότε θόλωσε και αποφάσισε να φτάσει οπλισμένος στα γραφεία της ναυτιλιακής για να σκοτώσει την άτυχη Μαρία Καρνέση.

Είναι οι 4 μέρες που προηγήθηκαν από το έγκλημα και οι Αρχές θεωρούν ότι κρύβονται πιθανότατα ουσιαστικές απαντήσεις. Είναι οι τελευταίες κινήσεις του 76χρονου δράστη και της γυναίκας που έβαλε στο στόχαστρο.

Τίποτα δεν προμήνυε το πρωί του Σαββάτου το τι θα επακολουθήσει. Δύο 24ωρα μετά η Μαρία Καρνέση πάλευε για τη ζωή της μέχρι τελευταία στιγμή.

«Κατευθείαν από πάνω ξεκίνησε (από την Μαρία Καρνέση). Κατέβηκε η κυρία Μαρία, ο Θεός να την συγχωρέσει, κάτω τρέχοντας και φώναζε «βοήθεια, πεθαίνω» και κράταγε κάτι μαύρο. Δεν θυμάμαι αν ήταν τσάντα ή τηλέφωνο κομμένο», αναφέρει μαρτυρία στο Live News.

Διακοπές μαζί

Τα πάντα ήταν διαφορετικά το 2019. Όπως αποκάλυψε στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο δολοφόνος κι η Μαρία Καρνέση είχαν τόσο καλές σχέσεις που εκείνο το καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές. Στην παρέα τους και η αδελφή της, Δέσποινα, με τον σύζυγό της, Αντώνης Βλασσάκης.

Τα επόμενα χρόνια έρχεται η ρήξη, αλλά οι γέφυρες του δράστη με την οικογένεια Καρνέση δεν κόπηκαν.

Αν κι ο μακελάρης απολύθηκε από τη ναυτιλιακή τον Μάρτιο του 2023, ο ίδιος δεν έπαψε να επισκέπτεται τις αδερφές Καρνέση ανά τακτά διαστήματα.

Στο σπίτι που έμενε στη Γλυφάδα πάντως, το οποίο δεν ανήκε ούτε στην ναυτιλιακή εταιρεία, ούτε στη Μαρία Καρνέση, οι επισκέψεις του τα τελευταία χρόνια ήταν σπάνιες, όπως λένε στο Live News κάτοικοι της περιοχής.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση