HomeHL-9Η πρώτη κοινή ανακοίνωση Σπύρου και Δέσποινας Καρνέση μετά το μακελειό στη Γλυφάδα

Η πρώτη κοινή ανακοίνωση Σπύρου και Δέσποινας Καρνέση μετά το μακελειό στη Γλυφάδα

Νέες αποκαλύψεις για τη στιγμή του τριπλού φονικού στη ναυτιλιακή εταιρεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα όπου ο 76χρονος Αιγύπτιος επιστάτης σκότωσε τρεις ανθρώπους και μετά αυτοκτόνησε.

Οι μαρτυρίες για την ώρα του τριπλού φονικού συγκλονίζουν ενώ ακόμη, αναζητείται το κίνητρο που όπλισε το χέρι του Άρη.

Υπάλληλος της εταιρείας μίλησε στο MEGA για το δολοφονικό αμόκ του 76χρονου αλλά και όσα του είπε πριν σκοτώσει τα τρία άτομα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπάλληλος, ο Άρης ανέβηκε τα σκαλιά της εταιρείας αναζητώντας την Μαρία Καρνέση και μόνο, ενώ όποιον άλλον έβλεπε στο διάβα του τον παρότρυνε να απομακρυνθεί.

«Μου είπε ότι τον διώξανε από το σπίτι και πως του είπαν πως θα τον κάψουν μέσα στο σπίτι αν δεν βγει. Εγώ του είπα να αφήσει τις βλακείες και αυτός τότε άνοιξε το πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου και έβγαλε από μέσα έναν μεγάλο σάκο. Εγώ τον ρώτησα τι πάει να κάνει και ο Άρης μου απάντησε ότι σήμερα θα τελειώσουν όλα».

Εργαζόμενος που είδε την άγρια δολοφονία της Μαρίας Καρνέση περιγράφει σοκαρισμένος:

«Επειδή ήμουν και εγώ εκεί του φώναζα να σταματήσει και πως υπάρχει και άλλος κόσμος. Τότε είδα τον Άρη να βάζει την κάννη της καραμπίνας στο μάτι της κυρίας Μαρίας και ακούστηκε ξανά ένα “μπαμ”. Ο Άρης απομακρύνθηκε από τον χώρο και η κυρία Μαρία προσπάθησε τραυματισμένη να καθίσει σε μία καρέκλα».

«Κατέβηκε η κυρία Μαρία, ο θεός να την συγχωρέσει, κάτω τρέχοντας και φώναζε ‘’βοήθεια, πεθαίνω’’ και από πίσω έτρεχε εκείνος. ην πυροβόλησε όταν ήταν κάτω από το γραφείο, όχι όταν ήταν πάνω στο γραφείο. Η κυρία Μαρία είχε έρθει και είχε κρυφτεί κάτω σε εμάς και την πυροβόλησε σαν χαριστική βολή. Πρώτα πυροβόλησε την κυρία Μαρία, πυροβόλησε τον Αντώνη και τρίτο τον Κουκουλάρη».

Κοινή δήλωση Καπτα-Σπύρου Καρνέση και Δέσποινας Καρνέση

Λίγα 24ωρα μετά το μακελειό στη Γλυφάδα όπου δολοφονήθηκαν η 77χρονη ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αντώνης Βλασάκης 80 ετών, που ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, κι ένας πρώην καπετάνιος, ο Ηλίας Κουκουλάρης 75 ετών, που εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στο λογιστήριο της εταιρείας, ο Σπύρος Καρνέσης και η Δέσποινα Καρνέση εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση.

Σε αυτή κάνουν έκκληση – μεταξύ άλλων – για σεβασμό στο πένθος που βιώνει η οικογένεια ενώ υπογραμμίζουν ότι πως «οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται.

Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.

Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας.

Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

– Καπτα-Σπύρος Καρνέσης
– Δέσποινα Καρνέση

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση