HomeHL-SportsΜιχάλης Μπούσης: «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα για τον ΟΦΗ, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον»!

Μιχάλης Μπούσης: «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα για τον ΟΦΗ, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον»!

Ο Μιχάλης Μπούσης έστειλε το δικό του «μήνυμα» λίγο μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Τραϊανού Δέλλα και ενόψει της επιστροφής των φίλων του ΟΦΗ στο γήπεδο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε «μήνυμα» ενότητας προς όλους στον ΟΦΗ, προχώρησε ο Μιχάλης Μπούσης λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του club με τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος και ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία.

Ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών ζήτησε με γραπτή του δήλωση από όλους, εντός και εκτός ομάδας, να σταθούν στο πλευρό της, ενόψει μάλιστα και το άνοιγμα των γηπέδων.

«Είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΟΦΗ από τον Οκτώβριο του 2018 και πάντοτε προσπαθώ σκληρά και δίνω τα πάντα για να σας κάνω όλους περήφανους για την ομάδα μας, εντός κι εκτός γηπέδου.
Ανατράφηκα με αξίες και με αυτές ζω κάθε μέρα στην ζωή μου: Να δουλεύω σκληρά, να σέβομαι, να νοιάζομαι και ν’ αγαπώ τους συνανθρώπους μου. Αυτές τις αξίες δεν πρόκειται να τις αλλάξω για κανέναν και για τίποτε.

Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο οι αγώνες και τ’ αποτελέσματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να μαχόμαστε.

Το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε! Αυτήν τη στιγμή ο ΟΦΗ μας χρειάζεται όλους ενωμένους και υποστηρικτικούς.

Το σπίτι μας, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την ερχόμενη Δευτέρα και η ομάδα χρειάζεται την απόλυτη υποστήριξη όλων των φιλάθλων μας που θα βρεθούν στο «Γεντί Κουλέ».

Πάντα πίστευα πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα για τον ΟΦΗ, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση